Beta hcg yanlış çıkabilir mi

Adet olduktan sonra geçmiş ilişkinizle hamile kalamazsınız, implantasyon kanaması yaşayabilirsiniz anca. O da genel olarak pedi doldurmaz sadece 3-4 damla 2 gün sürer. Hamileyken adet olmak imkansızdır, çünkü adet döllenme süresi geçtiği için ölmüş yumurtaların dışarı atılmasıdır. Hamileyken adet olduğunu iddia eden azınlık aslında adet olmuyor. Ya yerleşme kanamasını adet zannediyor ya da başka sebepten yine kanama yaşıyor ama adet olmuyor aslında. Bu durum da çok nadir.
En kesin sonuç kan testi, değerlerde belki küçük oynamalar olabilir ama yanlış olma ihtimali yok denecek kadar az. Ayrıca Kasım ayında girdiğiniz ilişkiden gebelik oluşsaydı çocuk şimdi yaklaşık 4buçuk aylık olacaktı. Yani sürecini yarılamış olacaktı ve sizin belirtiler tavan yapacaktı. Hamile değilsiniz ve emin olun gebelik oluşması o kadar da kolay değil.

doğru da insan bir tane şey dunuyor o yuzden endişelendim herkes bir şeyler yazmış kafam karıştı ama kan tahhlilinde yanlış olmaz dimi

Negatif çıkmış canım hamile degilsin. Bence kanda bakılan beta HCG net sonuçtur. Bu zamana kadar hiç yanılma payı görmedim.

Kasım ayındaki ilişki Şubat ayında 3 aylık bebek demek. Sizce?

Kızlar help me. Cuma günü verilen kanda betam 610 du bugün yani pazartesi günü verdim doktor ortalama 1500 civarı olması lazım demişti sonuca baktım 2800 çıkmış bunun nedeni ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…