Beta hcg yanıltır mıııı??

Kız öyle deme insana evlattan daha değerli bişey var mı bu dünyada. Kısmeti varsa sen ne yaparsan yap gelir yok kısmeti yoksa zaten olsun desende olmaz her zaman hayırlısını iste canım benim

Benim adet tarihinden 8 gün sonra öğrendim değerim 240 larda bisey di geç döllenme olmuştu yani

Kız öyle deme insana evlattan daha değerli bişey var mı bu dünyada. Kısmeti varsa sen ne yaparsan yap gelir yok kısmeti yoksa zaten olsun desende olmaz her zaman hayırlısını iste canım benim
Ablacım öyle zAten de evli değilim ben sözlüyüm evli olsam niye istemiyim şuan olmaz yani bende isterim anne olmak ama yeri ve zamanı değil

Ablacım öyle zAten de evli değilim ben sözlüyüm evli olsam niye istemiyim şuan olmaz yani bende isterim anne olmak ama yeri ve zamanı değil
Haydaa öyle söylesene be güzelim. Kaç yaşındasın sen ve neden evlenmeden böyle bişey yaptın keşke evlendiğin zamana bıraksaydın

Haydaa öyle söylesene be güzelim. Kaç yaşındasın sen ve neden evlenmeden böyle bişey yaptın keşke evlendiğin zamana bıraksaydın
25 ablam ya bi anlık gaflet işte sence ne yapmalıyım Ne diyorsun testi ayın 15 de tekrarlayım mı ? Doktor kesin yaptırma dedi de bilemedim :/

25 ablam ya bi anlık gaflet işte sence ne yapmalıyım Ne diyorsun testi ayın 15 de tekrarlayım mı ? Doktor kesin yaptırma dedi de bilemedim :/
Sen ilacını bitir. Acele etme korkma. Eğer hala gecikme oluyorsa hemen randevu al doktora git. Zaten boşalma olmamış senin dediğin binde bir ihtimal. Belki de rahmin kalınlaşmıştır. Eğer öyleyse bu ilaç hemen çözer bitmesini bekle sen korkma

Afet oldum kızlarrr bayramın ilk günü acile gittim kan alıyorlar mı hormon testi için diye. Almıyorlardı bidaha ki aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…