Beta HCG yaklaşık uç katına cikmis, bu ne demek

dış gebelik olasılığı ekarte etmek için istiyorlar, ben de gün aşırı vermştim kan eğer 2.5 katı artış varsa dış gebelik olmadığını gösteriyormuş doktorum öyle demişti

Evet dış gebelik olduğunda tüm gebelik belirtilerini yaşıyorsunuz.Tek fark bebek rahim yerine tüplere ya da karın boşluğuna vs. yerleşiyor.Bunu da sürekli olan kahverengi akıntılar tek taraflı baskı batma hissi ve düzensiz beta hcg ile anlıyorlar.Bu nedenle iki güne bir hcg takibi yapıp değerlerin 2 katı artık artmadığına baktırmak önemli.Rabbim kimseye yaşatmasın dış gebeliği düşmanıma bile istemem o derece.Sağlıklı hamilelikler dilerim...

Bende adetimi 6 gün geçince değerin 200 du 1 gün sonra 224 du 2 günsonra tekrar 678 di 5 hhaftalıkken keseyi gördük 6 haftalıkken de kalp atışlarını duyduk şükürler olsun su an 6 hafta 5 günlük

Benimde ilk Doktora gittigimde değerim 217 di bir hafta sonra gittiğimde de 4700lerdeydi doktorum çok iyi olduğunu söyledi. Yani illa mecbur iki katına çıkacak diye birşey yokmuş az az ve düzensiz degerler varsa sorun oluyo benim bildigim

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sat tarihim 3 mayıs gebelik planladığım birşeydi adetime 5 gün kala yani 28 mayısta hcg 49,2 , ikinci hcg 29 mayısta 108,8 ücüncü hcg testim 31 mayısta 267,9 sizce bu değerler normal mi? subat ayında bir düşüğüm olmustu tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

arkadaşlar merhaba ben adet günümde test yapmıştım yani 27 mayısta 322,55 çıktı bugün tekrar yaptırdım 2199 çıktı bu değer normal mi keseyi görebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…