Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kesinlikle problem değil keseni gördüysen içini rahat tut bende bu gün gittim kontrole hatta kesemi kesin görürüm sandım 5. Haftamdayım kendi hesabıma göre hcg 1900 ve kese görünmedi daha. Seninki Geç döllenme olabilir umarım benimkide öyledir ve bir sorunum yoktur. Sende içini rahat tut bence herşey yokundaKızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. SAT 8 Nisandı.
4 mayısta beta hcg 53
12 Mayıs 368
15 Mayıs 698
22 mayısta 3400 oldu.
Bugün ultrasonda kesem göründü. Fakat 5+2 çıktı. SAT a göre 6+4 olması lazımdı. Bu problem midir sizce?
Teşekkür ederimHayır problem değil geç döllenme olduğu için bu sekildedir. Farklılık olabiliyor mesela bende ilk zamanlar geriden geliyordum şimdi aynı oldu
Geç döllenme olmuş sıkıntı değil satınizi doktor bebeğin gelişimine göre yeni bir tarih verecektir zatenKızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. SAT 8 Nisandı.
4 mayısta beta hcg 53
12 Mayıs 368
15 Mayıs 698
22 mayısta 3400 oldu.
Bugün ultrasonda kesem göründü. Fakat 5+2 çıktı. SAT a göre 6+4 olması lazımdı. Bu problem midir sizce?
4 Mayıs 53Kızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. SAT 8 Nisandı.
4 mayısta beta hcg 53
12 Mayıs 368
15 Mayıs 698
22 mayısta 3400 oldu.
Şuan beklediğimiz düzeyde herşey dedi keseyi gördük bir problem yok değerler de normal 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi kontrole çağırdı4 Mayıs 53
6 Mayıs 106
8 Mayıs 212
10 Mayıs 424
12 Mayıs 848
14 Mayıs 1698
HCG artış düzeyi biraz az artmış. Ama böyle olup sonradan toplayanlar oluyor. Geç döllenme olduğu pek düşünmüyorum doktorunuz nasıl bir yorum yaptı
İnşallah sağlıkla gelirŞuan beklediğimiz düzeyde herşey dedi keseyi gördük bir problem yok değerler de normal 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi kontrole çağırdı
İnşallahİnşallah sağlıkla gelir