Beta hcg ve kese

Ne kadar saçma ya bakmaliydi kese ye bebekte görunurdu mutlaka başka doktora görün doğru doktora gelmek çok zor canım
Tamam cnm eşimi aradım şimdi bebek olmasa dahi rahat olsun kafam 392 yle bebek imkansız ama kese vardi en azindan sekli bozulmus mu Bi ona baktiracqgim icim rahat etsin

Tamam cnm eşimi aradım şimdi bebek olmasa dahi rahat olsun kafam 392 yle bebek imkansız ama kese vardi en azindan sekli bozulmus mu Bi ona baktiracqgim icim rahat etsin
Evet tabiikide kimyasal değil diş gebelik olsa kese rahimde gozukmezdi zaten bi git canim
Umarim guzel haberler alirsin allahtan umut kesilmez haberdar et beni

Canim kimyasal adetin 10 cu gunu icinde kendi belli eediyor ya pempe lekelenme yada kanama ve kimyasalda degerler ya az yukselir yada birden yukselip düşebilir ama diş gebelikte mutlaka kanama olur tuplere hasar verdigi icin
merhaba benim de 113 tü testim 2 gün sonra 330 oldu ama ara ara pembe lekelenmelerim bar ve karnımın sağ tarafında sürekli bir ağrı var dış gebelikten çok korkuyırum dış gebelikte de ara ara pembe kan gelir mi

Canım bence doktora gitmelesin açık renkli lekelenme iyi değil düşük tehliken olabilir benim var ilac kullaniyorum hemen korkma dış gebelikten şüphelenme benimde ağrılarım var ama ağrıya kanama eşlik ediyorsa iyi değil mutlaka git canim doktora

Merhaba cnm o gün senle konuşunca dr a gittik meğer söyle olmus benim hcg ilk 7 gun yükselmiş kese oluşmuş fakat 11 inde baktırdığım kese gorubnustu ya 13 u de muhtemelen 470 çıktığında hcg düşmeye baslamis 4 gün sonra da 392 cikmisti ya o yüzden ben düşük yapmış oluyormusum düşük olacağından ötürü hcg düşme ye baslamis dis gebelik ya da k8myasal degilmis şimdi 2 günde 1 hcg bakip kontrol edecekler Rabbım insallah herkese sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin

Cok uzuldum canim sıkmca canını rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah gönlünü ferah tut

Arkadaşlar adet gecikmesini takiben 5. gün kanda Beta 162.19 çıktı. (25.07) 5 gün gecikme için normal bir değer mi? Yarın tekrar kan vereceğim.

Gayet iyi benim 3. Gün 109 çıkmıştı şuan 6 haftayım
Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağına alırsın miniğini. Daha önce bir dış gebelik, bir de kimyasal geçirdiğim için biraz korkuyorum da. Bu sefer lekelenme yada kanama yok çok şükür ama insan yaşayınca içinde hep korku oluyor. Bugün iki gün geçti akşam tekrar kan verip bakıcam.

Hayırlısı inşallah çok dikkat et Allahın izniyle bir şey olmaz

Kızlar bana da bir şeyler söyleyin
18temmuzda beta 26
21temmyzda beta 64
25temmuzda beta 242
28 temmuzda beta 372 çıktı çok moralim bozuldu doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi dış gebelikten korkuyorum sağlıklı ilerlemez mi acaba her yere yazmıyorum şuan da bütün mesajları okudum

Gayet iyi ilerlemi yüzde 60 üstünde olması gerekiyor cnm morelini hiç bozma 2gün sonra tekrarla benimde öyle olmuştu ama gebelik oluştu

Gayet iyi ilerlemi yüzde 60 üstünde olması gerekiyor cnm morelini hiç bozma 2gün sonra tekrarla benimde öyle olmuştu ama gebelik oluştu
Bugün çıkan canımı çok sıktı 3 gün sonra verdim bir de daha fazla artar ye umut ediyordum yıkıldım teşekkür ederim inşallah sağlıklı şekilde devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…