Beta hcg ve kese

Selam canlar benim hcg 11 inde 470 ken şimdi 392 ye düştü sağlıksız gebelik dediler bugun lekelenme şeklinde kanama başladı Rabbım ayarlamistir inşallah cerrahi müdahale gerekmeden evde düşer belimde çok feci bir ağrı var daha önce hiç düşük yapmamıştım bekliyorum ben efendim inşallah kalan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelirler

Gecmis olsun canim ama hayirlisi buymuş allah geciktiriyosa güzelleştiriyordur hiç üzülme stres yapma inşallah allah isteyen herkese nasip eder

Gecmis olsun canim ama hayirlisi buymuş allah geciktiriyosa güzelleştiriyordur hiç üzülme stres yapma inşallah allah isteyen herkese nasip eder
Aynen cnm yok üzülmedim tabi insan kabullendigi için biraz sarsılıyor ama baştada hayırlısı istemiştim demekki buymus ilerleyen aylarda yaşasaydım daha fazla üzülürdüm şimdi çok ağrım var fakat kanamam başlamadı olmazsa dr a gidecegim tekrar şuan olumsuzlugu öğrendiğim içi bir an once atılsın diye dua ediyorum Rabbım kalanlara sağlık ömür versin

Canım senin kesen gorünmuştu galiba benim bildiğim kimyasalda kese oluşmuyor acaba normal düşükmü yapıyorsun

Amin canim evet sarsılıyor insan allah büyüktür düşük yapıp hemen hamile kalanları çok gördüm canım umarim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder allah isteyen herkese

Canım senin kesen gorünmuştu galiba benim bildiğim kimyasalda kese oluşmuyor acaba normal düşükmü yapıyorsun
Canım senin kesen görünmüştü ama nasil kimyasal olabilir aklimda deli sorular

Evet cnm normal düşük yapacagim kese var dün 2 kızım var benim biri 9 yas biri 23 aylık
Canım senin kesen görünmüştü ama nasil kimyasal olabilir aklimda deli sorular
kimyasal değil cnm kese vardi 3.4 mm buğu hcg dusmus dün o kadar yoruldum ki gece bot belim ağrıdı sabahta dr kontrolüm vardi wc de lekelemeyin gördüm alttan bakti kanama yok dedi sen kan ver dedi verdim eve geldim hcg son 470 ti 392 dusmus yani düşük yapacqgim progestetonum da 3 cikti ilk 3 ayda 11 falan oluyor normalde artık bende evde dusurmeyi bekliyorum

Canım altan baktiginde bebeği görmedimi bugun kanaman başlamadan önce dış gebelik falan olmasin allah korusun

Canım altan baktiginde bebeği görmedimi bugun kanaman başlamadan önce dış gebelik falan olmasin allah korusun
Alttan makas gibi birseyle bakti cnm ultrason a almadi kanamanın devam ederse evde atarsın hcg çok düşük kese de küçük dedi zaten dis gebelikte hcg yükselmeye devam ediyormuş benim lekelenme tarzı kanamam başladı cnm ayaklarım belim çok ağrıyor adet gibi

Adetin ilk gubu sokulmeye çalışır ya o şekilde şuan hala tam bir kanama baslamadi

Canim inan çok ilgnç doktor ultrasyona almaliydi ve evde atarsin diyip gondermesi sacma allah korusun parca falan kalirsa icinde iyi olmaz seni kontorol altinda tutmaliydi bence ağrın icin sıcak tut karnini bol bol dinlenmeye çalış

Canım makas dediğin vajinal ultrasyon olabilirmi

Evet cnm zaten bugün sokulmeye baslamazsa başka bir dr a da gideceğim drlar insanı başlarından atma konusunda süper iyiler maalesef

Evet ben panikleyince ekransiz kendi kontrol wtti kanama yok dedi varsa da üzülme bu haftalarda düşerse bisey yapılmaz zaten dedi sağlıksız gebelik demekki sağlıklı olsa düşme asla dedi
En son kesen 3 4 mm gibi biseydi canım bugun ayni boyuttami kalmiş söyledimi doktor bugun kesenin kac boyuta olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…