- 9 Aralık 2022
- 169
- 79
- 18
- 22
- Konu Sahibi eylulum3434
-
Bende oyleyim inan yapimda boyle cok takarim herşeyi sabirsizim acelesizimdirStres benim göbek adım oldudoktor bana 10 gün sonra gel dediginde on günün nasıl geçtiğini bir ben bilirim bı Allah ama yine de stres yapmamaya calisicam çok teşekkür ederim umarım regl.olmam ve size güzel bir haber veririm
Ayy valla bende öyleyim her konuda sabirsizim beklemeyi sevmiyorumBende oyleyim inan yapimda boyle cok takarim herşeyi sabirsizim acelesizimdir
Burcum balık canım senin ne yani babam 21 ocak diyo annem 21 şubat ya kova ya balık ama kovayla daha uyumluyum sizin burcunuz neAyy valla bende öyleyim her konuda sabirsizim beklemeyi sevmiyorumburcun ne merak ettim
Yani 3 ünde ovulasyon olduysa 18 i pozitif vermeye başlar gibi gibi..
Insallah olmazsın hayırlı haberler alırız hepimiz aliriz grsmek uzere
Test verdin mi canm ne cikti sonucunYani 3 ünde ovulasyon olduysa 18 i pozitif vermeye başlar gibi gibi..
Akrep benim burcum daBurcum balık canım senin ne yani babam 21 ocak diyo annem 21 şubat ya kova ya balık ama kovayla daha uyumluyum sizin burcunuz ne
Akrepler çok fazla sabırsız canım burcuna uyuyorsun demek kiAkrep benim burcum da
Az ağrılar normal.Kalp atışınından bahs etmedim canım bir haftaya günüm baya geçmiş olacak o zaman daha kesinleşir dedim ağrım var belim karnım ağrıyor bilmiyorum normal mi regl günümden 2 gun önce başladı ara ara gelip gidiyor
İstemediler bende yaptirmadim doktorum bana gebesin dedi sordum hani olumsuz bir durum ihtimali var mi diye dusunursen olur düşünme dedi akışına bıraktımÇok sevindim canım senin adına hiç stres yapma aklım karıştı inan hiç bilmiyorum 270 ten sonra birdaha beta yaptirdiniz mi ben en son 12 temmuz yaptirdim birazdan yine yapacağim
Teşekkür ederimAz ağrılar normal.
Allah bagişlasin canim teşekkür ederimİstemediler bende yaptirmadim doktorum bana gebesin dedi sordum hani olumsuz bir durum ihtimali var mi diye dusunursen olur düşünme dedi akışına bıraktım
SonucunuzÇok sevindim canım senin adına hiç stres yapma aklım karıştı inan hiç bilmiyorum 270 ten sonra birdaha beta yaptirdiniz mi ben en son 12 temmuz yaptirdim birazdan yine yapacağim
Amiinnn hepimizin inşallahAllah bagişlasin canim teşekkür ederim
888 cikti canimSonucunuz
Amiinnn hepimizin inşallahtest sonucunuz cikti mi
Sonucun ciktimi canimYani 3 ünde ovulasyon olduysa 18 i pozitif vermeye başlar gibi gibi..
İyi miymis peki gecikmenin kaçıncı günü888 cikti canim
5 ci günü canim doktorum iyi dedi bidaha yapmana gerek yok dedi senin kese gozukmuşmuydu canimİyi miymis peki gecikmenin kaçıncı günü
Maşallah5 ci günü canim doktorum iyi dedi bidaha yapmana gerek yok dedi senin kese gozukmuşmuydu canim
Masallah canim allah bağişlasin bebiş icinde gitsen kalbini duyabilirsinMaşallahbenim gözüktü adetimin 3. Günü gittim bir hafta sonrasına kese icin gel demisti sehir disinda oldugum icin onunda ustune 6 gün sonra gidebildim 5.5 haftaliktik kese icin gittigimde simdi 6-6.5 olduk inşallah
5bucukken devletteki doktor iki hafta sonra demişti simdi duyulur mu acabaMasallah canim allah bağişlasin bebiş icinde gitsen kalbini duyabilirsin
Amiinnn hepimizin inşallah5bucukken devletteki doktor iki hafta sonra demişti simdi duyulur mu acaba
7 haftadan once duyabilirsin canm5bucukken devletteki doktor iki hafta sonra demişti simdi duyulur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?