Beta hcg ve kese

Canim benim kizimdada belirtilerim adet olcakmişim gibiydi goguslerimde hic bisey yoktu o zaman ama bu sefer feci bel ve karin agirisi ter basiyor halsizim ve göğüslerim cok şiş ilkinde boyle değildi

Canim yumurta takibi yapiyormusun 1 temmuzda yumurtalmiş olsan bile canim yumurtayla sperme bagli dollenmesi ben 24 haziran yumurta gunum diye hesaplamiştim ama doktorum gunum gectigi halde bana gebeligimin yeni olustugunu soyledi
FLO uygulamasını kullanıyorum ordan takip ediyorum bir de yumurtlama zamanımı anlıyorum vajinal akıntım fazlalasiyor uygulamada 27 Haziran gözüküyor du yumurtlama günüm ve tüm bilgilerimi doğru bı şekilde uygulamaya giriyorum en son 17 Haziran da regl oldum ve pazartesi yani 17 temmuzda regl olmam gerekiyor

Rabbım hayırlısını versin yoksa da üzülme ben şiddetli preeklampsiyle 24 haftadaki oğlum sonlandırıldı komaya girdim ardından şuan 9 yaşında olan kızım doğdu. Kızım 6 yaşındayken eşim dedik kardesi olsun sanıyoruz eskisi gibi niyet edecegiz olacak ve onun ardından tam 2 yil tedavi gördüm sebepsiz infertilite dendi rahim filmi eşim bakındı sorun yok sonra aşılama o da tutmadı en son Birgün hava o kadar yağmurlu ki Aralık 14 ovulasyon gecti eşimle bikmisiz yanyana bile gelmedik meryem süresi okuyordum balkondayim hava kapkaranlık aglafim en son Rabbım kızım olsun adını meryem koyacağı çok yoruldum diye dua ettim

28 aralıkta bir akinti hissettim 1 gun sonra ovulasyonda takip ediyorum bir baktım yine adete 2 gun kala ovulasyon oldu sadece eşimle 1 kez yanyana geldik 12 gun sonra dr a 1 gittim değer 8 şuan mwryem eda 24 aylik

Canim benimde uygulama 24 haziran gosteriyodu ama ben 26 27 arasi yumurtladim cunku biliyorum anliyorum adet olacakmişim gibi agrim oluyor akintim geliyor

Cok gecmis olsun canim allah sabirlar versin insallah allah evlatlarimizi bizlere bagişlasin insallah vardir bu sefer

28 aralıkta bir akinti hissettim 1 gun sonra ovulasyonda takip ediyorum bir baktım yine adete 2 gun kala ovulasyon oldu sadece eşimle 1 kez yanyana geldik 12 gun sonra dr a 1 gittim değer 8 şuan mwryem eda 24 aylik
Megerse ben dua da eksik kalmışım istemeyi beceremiyormusum kizlar her gebeligimfe 10 ay hergun iğne vurunuyorum şimdiki de zaten olmuyor diye 24 ay hiç korunmadik şans eseri cikti ne bir takip ne bir ugras 1 kez yanyana gel.istik bu ay umudunuzu asla yitirmeyin benim 2 kızım var allahim benden once isteyen herkese versin insallah

4 temmuzda gittim tahlil verdim rahatsizligim vardı ondan gittim acile ne olur ne olmaz diye test verdim sonuç 0.5 çıktı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve 13 temmuzda tahlil verdim 3 çıktı en sonki ilişkim de 1 temmuzdu 10 günde gebelik belli olur mu ki çünkü 10 gün sonra artış oldu ama günüm daha geçmedi

Ne kad
Ne kadar da zor bı süreç Rabbim yardımcınız olsun yaa çok üzüldüm ve çok güçlüsunuz

İşte 3 çıkmasında o yüzden umut var çok erken daha üstü 14 gun sayacaksin

Canim benimde uygulama 24 haziran gosteriyodu ama ben 26 27 arasi yumurtladim cunku biliyorum anliyorum adet olacakmişim gibi agrim oluyor akintim geliyor
Ben ovulasyon testi yapmadım hiç uygulamada gösterilen yumurtlama tarihinde hep ilişkimiz olurdu yani bilmiyorum en son 1 temmuzdu ilişkimiz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hiç belirtim yok

Ne kad

Ne kadar da zor bı süreç Rabbim yardımcınız olsun yaa çok üzüldüm ve çok güçlüsunuz
O yüzden ben çok ders aldım hayattan hiç takilma olursa da sağlıklı olsunlar Allah herseyi ayarlıyor sen günlerini takip et eşinle denk getirmeye çalış ve bol bol dua ben coook meryem duası okudum aslan penceleri hayit tozları üzülme hayırlısı neyse o olsun

Benimde kızımda tedavi gordum baya uğraştik ettik baktim nasip degil dedim zamana bıraktım sonra kendiliğinden oldu beklemediğimiz bi anda bu aydada hic beklemiyorduk cunku en fazla 3 4 birliktelik yaşandi ve yumurtalama gununu kacirdik diye duşunduk annemlerdeydim o donem eşim kesin var diyordu ben yok diyordum normalde 28 gunde bir oluyorum ayin 6 sinda olmam lazimdi hic şaşmaz gunlerim olmayinca bi suhpelendim idrar testi yaptim silim gordum sonra boyle boyle devam ediyoruz bakacagiz insallah allah hayirlisini verir canim

Bende bı kez Meryem süresini okudum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur siz de çok güçlü bir kadınsız ben günüm geçmeden sonuç verince bu sonuca bile bu kadar stres oluyorum düşünüp duruyorum siz ise sağlık durumları yasamissiniz zor süreç gecirmişsiniz valla helal olsun benim bünye kaldirmazdi gerçi rabbim dağına göre kar veriyor

Canim umarim vardır hic stres yapma haber ver bizlere
Stres benim göbek adım oldu doktor bana 10 gün sonra gel dediginde on günün nasıl geçtiğini bir ben bilirim bı Allah ama yine de stres yapmamaya calisicam çok teşekkür ederim umarım regl.olmam ve size güzel bir haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…