Beta hcg ve kese

Ben kizimi 8 le ogrendim neden olmasın inş ta vardir
8 yüksek bı rakam işte normalde 5 ve üstü olabilir deniliyor da bende de yükselme olduğu için acaba olabilir mi düşüncesine kapılıyorum ama sanırım yok ya çünkü vajinal akıntım yok gebelikte olması gerekiyormuş

Adetine de varmis daha inş olur kendinizi öyle sartlamayin her gebelik bir olmaz bende adet olacakmışım gibi göğüs ağrısı bel ağrısı var ve en büyük belirtim 2 hafta feci şekilde başım ağrıdı

Ayy ciddimisin inşallah vardır yaa ama bı yanım umutsuz bilmiyorum nedenini sanırım belirtim yok diye
Umutsuzluğa kapilma canim benim 4 senedir olmuyor hic beklemiyordum bu ay oda tam olarak sagliklimi degilmi bilmiyoruz kac gun once gezerken gormuştum ayni senin durumundan 0 lardan 3 olup sonra azar azar yukselen olmuştu ama tabu her insan bir olamaz ama 3 yükseldiyse bi umut var demektir umudumuzu kaybetmeyelim allah büyüktür

Benimde Ekim'de 4 yıllık olucak yani 3 ü bitirip 4 e geçiyoruz düzenli bir ilişkim yok eşim iş için şehir dışına çıkıyor en son ki ilişkim 1 temmuz da oldu yani geç döllenme olsa bile şimdiye sonucu çıkmış olamaz mı?

Canim yumurta takibi yapiyormusun 1 temmuzda yumurtalmiş olsan bile canim yumurtayla sperme bagli dollenmesi ben 24 haziran yumurta gunum diye hesaplamiştim ama doktorum gunum gectigi halde bana gebeligimin yeni olustugunu soyledi

14 günde belli olur olsa daha bugün geç döllenme dışında olması için tarih geç dollenme yumurtlama dönemin gecikince oluyor

Bende de göğüs ağrısı vardı hatta göğsümde şişkinlik vardı belim çok ağrıyor du ve aşırı halsizdim bı de vücut sıcaklığım vardı yani ateşim var gibi hissediyordum ama bu iki gündür iyiyim göğüsume dokununca hafif ağrıyor ama başka da yok o yüzden heralde yok diyorum ama tabi Allah'tan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…