Beta hcg ve kese

Kızlar dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?

Merhabalar ben adetten bir gün sonra test yaptim 113 cikti ondan iki gun sonra 270 iki doktora gorundum olumsuz bir şey demedi benim sizden daha dusuk sanırım bence farkli bir doktora görünün. Dış gebelik yok çok şükür kesemizi gördük bebisi ve kalp atışını bekliyoruz inşallah bi düşüğüm var bende kendim cok endiselenip stres yapiyorum aslinda yapmamak gerek sizde yapmayin stres

Allah

allah bağışlasın canım inşallah pazartesiye kadar kanamam olmazsa başka bi doktora gideceğim yoruldum artık bu olumsuz durumlardan zaten pazartesi 1 haftam bitmiş olacak o zaman kesinleşir diye ümit ediyorum
Kalp atışı 7 haftadan önce duyulmayabilir.
Neden bu kadar acele ediyorsunuz.
Beta artmış. Agrida sancıda yoksa. Sıkıntıya gerek yok. Vitaminlerinizi alınız.
Ve bekleyiniz.

Çok sevindim canım senin adına hiç stres yapma aklım karıştı inan hiç bilmiyorum 270 ten sonra birdaha beta yaptirdiniz mi ben en son 12 temmuz yaptirdim birazdan yine yapacağim

Kalp atışı 7 haftadan önce duyulmayabilir.
Neden bu kadar acele ediyorsunuz.
Beta artmış. Agrida sancıda yoksa. Sıkıntıya gerek yok. Vitaminlerinizi alınız.
Ve bekleyiniz.
Kalp atışınından bahs etmedim canım bir haftaya günüm baya geçmiş olacak o zaman daha kesinleşir dedim ağrım var belim karnım ağrıyor bilmiyorum normal mi regl günümden 2 gun önce başladı ara ara gelip gidiyor

Canım böyle olup yükselenleri gördüm umarım vardır bebiş

Canim gayet normal keseyi gorduyse sıkıntı yok tabi küçük olacak çünkü büyük ihtimalle geç döllenme senin ki

Canim gayet normal keseyi gorduyse sıkıntı yok tabi küçük olacak çünkü büyük ihtimalle geç döllenme senin ki
Evet sanırım öyle 3 temmuzda cok silik çık isti şimdi köyü cikiyor buğu yine gidip kan verecegim umarım 1.5 2 katı görürüm teşekkür ederim cevabınız icin

Şuanda böyle çıkıyor o kadar kimyasal gebelik boş gebelik yorumları okudum ki korkuyorum öyle birsey olacak diye aslında çocuğum var ama iş insan görünce öğrenince direkt anne oluyor sahip çıkıyor tekrardan

Evet sanırım öyle 3 temmuzda cok silik çık isti şimdi köyü cikiyor buğu yine gidip kan verecegim umarım 1.5 2 katı görürüm teşekkür ederim cevabınız icin
Rica ederim canim insallah guzel ilerler herşey Bende kan verdim canim yeni ciktim sonucum 12 temmuz 329 15 temmuz 888 normal mi acaba bilemedim düşükmu doktorumu bekliyorum

Benimde var bitane işte canım anne ic güdüsü benimde var ama insan ister isteemez strese giriyor bende kese küçük gorunmuştu şu an gecikmemin 6 cı günü bakalim ne diyecek

Senin ki yine iyi dur kendimkini koyim regl gunu yapmiştim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…