- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
- Konu Sahibi eylulum3434
-
Merhabalar ben adetten bir gün sonra test yaptim 113 cikti ondan iki gun sonra 270 iki doktora gorundum olumsuz bir şey demedi benim sizden daha dusuk sanırım bence farkli bir doktora görünün. Dış gebelik yok çok şükür kesemizi gördük bebisi ve kalp atışını bekliyoruz inşallahMerhaba ben gebelik şühpesinden beta hcg vermiştim ilk verdiğim tarih
07.07 2023 beta hcg 22.62
08.07.2023 beta hcg 40.34
09.07.2023 beta hcg 59.68
10.07.2023 beta hcg 103 regl olmam gereken gündü .
12.07.2023 329
Bugünse doktoruma gittim betan düşük dedi vajinal muayene etti küçük bir gebelik kesesi var dedi cok yeni gebesin dedi ama yeşerecek mi solacakmi bilmiyorum dedi kesenin etrafindada kanama varmiş yani bana kesen cok kucuk ve betan duşuk dedi bugun adetimin 4 cü günü yardimci olabilirmisiniz kötü hissediyorum başka bi başlik acmiştimda biraz kizlar yardimci olmustu bir kac gun once sabah tekrar yazdim cevap alamadim o sebepten yeni bir başlik actim
Kalp atışı 7 haftadan önce duyulmayabilir.Allah
allah bağışlasın canım inşallah pazartesiye kadar kanamam olmazsa başka bi doktora gideceğim yoruldum artık bu olumsuz durumlardan zaten pazartesi 1 haftam bitmiş olacak o zaman kesinleşir diye ümit ediyorum
Çok sevindim canım senin adına hiç stres yapma aklım karıştı inan hiç bilmiyorum 270 ten sonra birdaha beta yaptirdiniz mi ben en son 12 temmuz yaptirdim birazdan yine yapacağimMerhabalar ben adetten bir gün sonra test yaptim 113 cikti ondan iki gun sonra 270 iki doktora gorundum olumsuz bir şey demedi benim sizden daha dusuk sanırım bence farkli bir doktora görünün. Dış gebelik yok çok şükür kesemizi gördük bebisi ve kalp atışını bekliyoruz inşallahbi düşüğüm var bende kendim cok endiselenip stres yapiyorum aslinda yapmamak gerek sizde yapmayin stres
Kalp atışınından bahs etmedim canım bir haftaya günüm baya geçmiş olacak o zaman daha kesinleşir dedim ağrım var belim karnım ağrıyor bilmiyorum normal mi regl günümden 2 gun önce başladı ara ara gelip gidiyorKalp atışı 7 haftadan önce duyulmayabilir.
Neden bu kadar acele ediyorsunuz.
Beta artmış. Agrida sancıda yoksa. Sıkıntıya gerek yok. Vitaminlerinizi alınız.
Ve bekleyiniz.
Canım böyle olup yükselenleri gördüm umarım vardır bebişKızlar dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?
Canim gayet normal keseyi gorduyse sıkıntı yok tabi küçük olacak çünkü büyük ihtimalle geç döllenme senin kiBende testle pozitif görmüştü silik çizgi adetimden 9 gun sonra kan test yaptirdim dün 476 cikti sabah gittim dr da yok valla neden boyle olmus olabilir kimyasal ya da dis gebelik diye korkuyorum ama alttan ultrason da bakmisti dr 3.4mm daha çok küçük 4 5 haftalik demisti korkunc birsey de demedi ama insan telaslaniyor
Evet sanırım öyle 3 temmuzda cok silik çık isti şimdi köyü cikiyor buğu yine gidip kan verecegim umarım 1.5 2 katı görürümCanim gayet normal keseyi gorduyse sıkıntı yok tabi küçük olacak çünkü büyük ihtimalle geç döllenme senin ki
Evet sanırım öyle 3 temmuzda cok silik çık isti şimdi köyü cikiyor buğu yine gidip kan verecegim umarım 1.5 2 katı görürümteşekkür ederim cevabınız icin
Rica ederim canim insallah guzel ilerler herşey Bende kan verdim canim yeni ciktim sonucum 12 temmuz 329 15 temmuz 888 normal mi acaba bilemedim düşükmu doktorumu bekliyorumEvet sanırım öyle 3 temmuzda cok silik çık isti şimdi köyü cikiyor buğu yine gidip kan verecegim umarım 1.5 2 katı görürümteşekkür ederim cevabınız icin
Benimde var bitane işte canım anne ic güdüsü benimde var ama insan ister isteemez strese giriyor bende kese küçük gorunmuştu şu an gecikmemin 6 cı günü bakalim ne diyecekŞuanda böyle çıkıyor o kadar kimyasal gebelik boş gebelik yorumları okudum ki korkuyorum öyle birsey olacak diye aslında çocuğum var ama iş insan görünce öğrenince direkt anne oluyor sahip çıkıyor tekrardan
Senin ki yine iyi dur kendimkini koyim regl gunu yapmiştim bunuŞuanda böyle çıkıyor o kadar kimyasal gebelik boş gebelik yorumları okudum ki korkuyorum öyle birsey olacak diye aslında çocuğum var ama iş insan görünce öğrenince direkt anne oluyor sahip çıkıyor tekrardan
Benim regl gunu boyleydi
Ayy ciddimisin inşallah vardır yaa ama bı yanım umutsuz bilmiyorum nedenini sanırım belirtim yok diyeCanım böyle olup yükselenleri gördüm umarım vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?