• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve kese

eylulum3434

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
169
79
18
22
Merhaba ben gebelik şühpesinden beta hcg vermiştim ilk verdiğim tarih
07.07 2023 beta hcg 22.62
08.07.2023 beta hcg 40.34
09.07.2023 beta hcg 59.68
10.07.2023 beta hcg 103 regl olmam gereken gündü .
12.07.2023 329
Bugünse doktoruma gittim betan düşük dedi vajinal muayene etti küçük bir gebelik kesesi var dedi cok yeni gebesin dedi ama yeşerecek mi solacakmi bilmiyorum dedi kesenin etrafindada kanama varmiş yani bana kesen cok kucuk ve betan duşuk dedi bugun adetimin 4 cü günü yardimci olabilirmisiniz kötü hissediyorum başka bi başlik acmiştimda biraz kizlar yardimci olmustu bir kac gun once sabah tekrar yazdim cevap alamadim o sebepten yeni bir başlik actim 😞

Benimde adetimin gecikmesinin 3 günü 43.26 çıkmıştı geç döllenmeden dolayı bende pazartesi kan vericem tekrar yükseliş için bence başka bı doktorada görünün doktorlarin tarih hesaplaması son adet tarihi oluyor bazen geç döllenme oluyor bence başka bı doktora sonuçlarınızı tekrar gösterin içiniz rahatlar

Stres yapmanın şuan sana hiç faydası yok. Rahat olmaya bak. Allah nasip edecekse hiçbirşey olmaz merak etme. Doktorun kanama alanı için progesteron ilacı vermedi mi yada düşük iğnesi

Merhaba ben gebelik şühpesinden beta hcg vermiştim ilk verdiğim tarih
07.07 2023 beta hcg 22.62
08.07.2023 beta hcg 40.34
09.07.2023 beta hcg 59.68
10.07.2023 beta hcg 103 regl olmam gereken gündü .
12.07.2023 329
Bugünse doktoruma gittim betan düşük dedi vajinal muayene etti küçük bir gebelik kesesi var dedi cok yeni gebesin dedi ama yeşerecek mi solacakmi bilmiyorum dedi kesenin etrafindada kanama varmiş yani bana kesen cok kucuk ve betan duşuk dedi bugun adetimin 4 cü günü yardimci olabilirmisiniz kötü hissediyorum başka bi başlik acmiştimda biraz kizlar yardimci olmustu bir kac gun once sabah tekrar yazdim cevap alamadim o sebepten yeni bir başlik actim 😞
Merhaba bence değerin çok güzel artmış içini ferah tut. Ama bu değerde kese görünmez ki. Kese vajinal en az 1500 beta ile görünür başka bir doktora daha git bence canım

Benimde adetimin gecikmesinin 3 günü 43.26 çıkmıştı geç döllenmeden dolayı bende pazartesi kan vericem tekrar yükseliş için bence başka bı doktorada görünün doktorlarin tarih hesaplaması son adet tarihi oluyor bazen geç döllenme oluyor bence başka bı doktora sonuçlarınızı tekrar gösterin içiniz rahatlar
Çok teşekkür ederim umarim sizinde sonucunuz yükselir allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba bence değerin çok güzel artmış içini ferah tut. Ama bu değerde kese görünmez ki. Kese vajinal en az 1500 beta ile görünür başka bir doktora daha git bence canım
Canım benim kızımda gecikmenin 5 cü günü keseyi görmüştük küçük bir kese olusmuş dedi yani daha cok yeni gebelik ama işte değerin duşuk dedi bana

Stres yapmanın şuan sana hiç faydası yok. Rahat olmaya bak. Allah nasip edecekse hiçbirşey olmaz merak etme. Doktorun kanama alanı için progesteron ilacı vermedi mi yada düşük iğnesi
Progestan ilac verdi canim eşim getircek birazdan stres yapmiyorum da olumlu bişey de duymadim sanirim gebeliği erken öğrenmek hic iyi değil

Aynen kızımda normaldi tabi ama o zaman erken döllenmişti yumurtam doktor bunun için gebeliğin yeni gebelik dedi ve kanama alanin var dedi kanama alanindan betan düşük dedi cumartesi kan istedi bidaha
İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. Başka bir doktora daha görün canım. Bizim bir arkadaşa kürtaj olcaksın bebeğin düşüyor dediler başka doktora gitti şuan maşallah sağlıcakla ilerliyor gebeliği

Allah
İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. Başka bir doktora daha görün canım. Bizim bir arkadaşa kürtaj olcaksın bebeğin düşüyor dediler başka doktora gitti şuan maşallah sağlıcakla ilerliyor gebeliği
allah bağışlasın canım inşallah pazartesiye kadar kanamam olmazsa başka bi doktora gideceğim yoruldum artık bu olumsuz durumlardan zaten pazartesi 1 haftam bitmiş olacak o zaman kesinleşir diye ümit ediyorum

canım şu an toplamda kac gunun geciyor

Değeriniz gayet güzel,bu Dr lar bi acayip ya bu değerle kese tabi ki minicik görünür bunu bilmiyor mu,stres yapmayın kanama alanı varsa da bu illa kötü sonuçlanacak demek değil,çoğu gebede oluyor bence başka bir Dr gidin,bir hafta sonra falan

Değeriniz gayet güzel,bu Dr lar bi acayip ya bu değerle kese tabi ki minicik görünür bunu bilmiyor mu,stres yapmayın kanama alanı varsa da bu illa kötü sonuçlanacak demek değil,çoğu gebede oluyor bence başka bir Dr gidin,bir hafta sonra falan
Teşekkür ederim canim içimi rahatlattın gerçekten allah razı olsun öyle yapacagım biraz bekleyip başka doktora gideceğim

Bende testle pozitif görmüştü silik çizgi adetimden 9 gun sonra kan test yaptirdim dün 476 cikti sabah gittim dr da yok valla neden boyle olmus olabilir kimyasal ya da dis gebelik diye korkuyorum ama alttan ultrason da bakmisti dr 3.4mm daha çok küçük 4 5 haftalik demisti korkunc birsey de demedi ama insan telaslaniyor

Back