Beta Hcg ve Karın Ağrısı Lütfen Bakın

wasakkkk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
253
311
İlki 244 ikincisi 426 çıktı, ilk testin gününden beri de alt karnimda ve belimde ağrım var. Lütfen yardımcı olun korkuyorum

İlk defa ve tüp bebekle hamile kaldım. Korktum o yüzden sorun yok mu yani sizce çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kızlar bunu benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum. Kan testlerinden sonra doktorum dış gebelik mi yoksa rahim içi kayıp mı diye 1 martta kontrole gel keseye bakalım dedi. Gittiğimde kese doğru yerde görüldü, boyutu haftasıyla uyumluydu. Doktorum yine de " bu iyi bi şey de göstermez kötü bi şey de göstermez, haftaya gel kalp atışı duymamız lazım" dedi. 8 martta tekrar gittiğimizde çok şükür kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını duyarsak progestanı kescez dedi. Yarın kalp atışı duymamız lazım. Umudunuzu kesmeyin ben kalp atışını duyduğumda inanmadım bile ama oradaydı, benimle kaldı. Siz de inanın bebeginize, bol dua edin. Meryem ve inşirah surelerini dinleyin bol bol. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…