Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok uzuldum insan ne diyecegini bilemiyor... Rabbim size saglik sihhat versin. 1-2 ay gecikmeyle de olsa saglikla hamile kalacaginiza yurekten inaniyorum
Cok uzuldum insan ne diyecegini bilemiyor... Rabbim size saglik sihhat versin. 1-2 ay gecikmeyle de olsa saglikla hamile kalacaginiza yurekten inaniyorum
Kızlar bunu benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum. Kan testlerinden sonra doktorum dış gebelik mi yoksa rahim içi kayıp mı diye 1 martta kontrole gel keseye bakalım dedi. Gittiğimde kese doğru yerde görüldü, boyutu haftasıyla uyumluydu. Doktorum yine de " bu iyi bi şey de göstermez kötü bi şey de göstermez, haftaya gel kalp atışı duymamız lazım" dedi. 8 martta tekrar gittiğimizde çok şükür kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını duyarsak progestanı kescez dedi. Yarın kalp atışı duymamız lazım. Umudunuzu kesmeyin ben kalp atışını duyduğumda inanmadım bile ama oradaydı, benimle kaldı. Siz de inanın bebeginize, bol dua edin. Meryem ve inşirah surelerini dinleyin bol bol. Allah hepimizin yardımcısı olsun