Arkadaşlar merhaba, kaç haftalık hamile olduğumu hesaplayamıyorum çünkü adetim düzenli değildi. 26 Ocak SAT 20 Şubat Yumurtlama. Bir de Beta HCG kaçken bebeğin kalp atışı duyulur? Cuma günü Beta HCG 9 çıktı, bugün tekrar teste gidicem
Merhaba canim benim öncelikle hayirli olsun bebeyin daha cok erken keseyi gorebilmen icin 3000 bin kusur olmasi gerekir bebek icinde kese gorundukten 7 10 gun sonra gel der doktor o surede kalbide duyarsn
Arkadaşlar merhaba, kaç haftalık hamile olduğumu hesaplayamıyorum çünkü adetim düzenli değildi. 26 Ocak SAT 20 Şubat Yumurtlama. Bir de Beta HCG kaçken bebeğin kalp atışı duyulur? Cuma günü Beta HCG 9 çıktı, bugün tekrar teste gidicem
Benimde pazartesi günü 9.9 çıktı betam yarın sabah test vericem inşallah sağlıklı yükselir sizin içinde hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde pazartesi günü 9.9 çıktı betam yarın sabah test vericem inşallah sağlıklı yükselir sizin içinde hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Selam canm hayirli olsun oncelikle bnde ogrendigimde adet olmam gereken gun beta hcg 109.2 cikmisti 3 kez kan verdim 3. Testte 714 ckmisti 2 gun snra gittigimde keseyi nokta seklinde gordum 1 hafta snra gittigimde yolk kesesini grdum 1 hafta snrada kalp atisini duydum belli olmuyo yani her gebede farkli oluyo kimisi 3000 ken gorunur diyo ama ben keseyi grdugumde 1500 du degerim