• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve belirti

Seymats

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
35
3
6
28
4 gün önce beta vermiştim 140 çıktı bugün verdim 500 çıktı tam artması gereken kadar artmadı sanki kızlar beta artışları şöyle
27 sinde 21.5
28 sinde lekelenmem oldu onsan baktırdım 45
30 unda 140
Bugün 3 ünde yani 500 kafam karıştı bi de vajinamda baskı var hamileliğin başında böyle belirtiler sizde de varmıydı

4 gün önce beta vermiştim 140 çıktı bugün verdim 500 çıktı tam artması gereken kadar artmadı sanki kızlar beta artışları şöyle
27 sinde 21.5
30 unda 140
Bugün 3 ünde yani 500 kafam karıştı bi de vajinamda baskı var hamileliğin başında böyle belirtiler sizde de varmıydı
Bu artışlar fazlasıyla yeterli canim a keseyi görene kadar için rahat etmeyecek sanırım benimde öyle olmuştu baskı da çok normal çocuk yerlesiyo

Tamda aradığım konu inşallah sizde sağlıkla ilerler ve kucağınıza sağlıkla alırsınız, bende çok şükür hamileliğimi öğrendim ama insan tedirgin oluyor
30 unda 74.5
(1gün ara ile)
1 inde 133,3
3ünde 290,66
Normaldir umarım korkuyor insan

Tamda aradığım konu inşallah sizde sağlıkla ilerler ve kucağınıza sağlıkla alırsınız, bende çok şükür hamileliğimi öğrendim ama insan tedirgin oluyor
30 unda 74.5
(1gün ara ile)
1 inde 133,3
3ünde 290,66
Normaldir umarım korkuyor insan
Senin artışlar iyi görünüyor kuzu

Bu artışlar fazlasıyla yeterli canim a keseyi görene kadar için rahat etmeyecek sanırım benimde öyle olmuştu baskı da çok normal çocuk yerlesiyo
Ya bi 4.5 ay da sonlandırmam bir düşüğüm bir kimyasalım var insan tedirgin oluyor artışlar iyiydi bugün 560 gibi beklerken 500 gelmesi tedirgin etti gerçi ilk günler de fazla artmıştı bazen en az %60 yeterli diyorlar ona göre fazlasıyla iyi değerler bazen iki kati diyorlar ne bilim

Ya bi 4.5 ay da sonlandırmam bir düşüğüm bir kimyasalım var insan tedirgin oluyor artışlar iyiydi bugün 560 gibi beklerken 500 gelmesi tedirgin etti gerçi ilk günler de fazla artmıştı bazen en az %60 yeterli diyorlar ona göre fazlasıyla iyi değerler bazen iki kati diyorlar ne bilim
Keseyi görünce rahatlarsın merak etme benimde bir kimyasal gebeliğim var bende senin gibi tedirgindim ama kan verdikçe daha tedirgin olacağımı bildiğim için keseyi görene kadar hiç gitmedim hastaneye gebeliğim ogrendikten 1 hafta sonra gittim kesemi gördüm rahatladım böyle daha çok strese girersin

Ben
Keseyi görünce rahatlarsın merak etme benimde bir kimyasal gebeliğim var bende senin gibi tedirgindim ama kan verdikçe daha tedirgin olacağımı bildiğim için keseyi görene kadar hiç gitmedim hastaneye gebeliğim ogrendikten 1 hafta sonra gittim kesemi gördüm rahatladım böyle daha çok strese girersin
Ben çok erken öğrendim adetim çok gecikince yumurtlamayı kontrolde şans eseri denk geldi görmüştük ona göre hesaplayınca 26 Haziran 14 gün doluyordu 21 inde verdiğim beta da 0 çıkmıştı rutin tahlillerim de ama tam yumurtlamadansonra 15 inci gün 21 çıktı beta e zaten düşükten sonra hamile kaldığım için ikinci adetim olacağı içinde hesaplayamıyorum 🫥

Merhaba benim de beta değerlerimi yorumlayabilir misiniz. Emin olamıyorum bi türlü:/
26 haziran 94.42
28 haziran 166.52
3 temmuz 457
5 temmuz 725
Cuma kontrolüm var drumu da sürekli aramaktan çekindim artık. Rica etsem bakar mısınız.

27 sinde 21.5
30 unda 140
İlla iki kat şeklinde artmasina gerek yok artışıniz yeterli biraz sabırla bebesinizin kalp atışını duyarsınız insllah

Benimde değerlerime bakar mısınız lütfen
26 Haziran 138,6
3 Temmuz 3578,8

Merhaba benim de beta değerlerimi yorumlayabilir misiniz. Emin olamıyorum bi türlü:/
26 haziran 94.42
28 haziran 166.52
3 temmuz 457
5 temmuz 725
Cuma kontrolüm var drumu da sürekli aramaktan çekindim artık. Rica etsem bakar mısınız.
Bende cuma gideceğim kontrole bugün beta 1000 di cuma 2000 bin olur diye düşünüyorum daha hiç gitmedim bende aynı saatlerde yaptırmak da önemli testleri bi de en az %60 diyorlar artış için galiba iyi gibi değerleriniz

Beta 1000 daha henüz doktora gitmedim cuma gitmeyi düşünüyorum kızlar 2000 binken görünür inşallah kese

Ben

Ben çok erken öğrendim adetim çok gecikince yumurtlamayı kontrolde şans eseri denk geldi görmüştük ona göre hesaplayınca 26 Haziran 14 gün doluyordu 21 inde verdiğim beta da 0 çıkmıştı rutin tahlillerim de ama tam yumurtlamadansonra 15 inci gün 21 çıktı beta e zaten düşükten sonra hamile kaldığım için ikinci adetim olacağı içinde hesaplayamıyorum 🫥
Ben

Ya kızlar banada bi yorum yapın 21 haziranda aşılama yaptırdım bugün 15. Gün idrar çift çizgi çıkınca gidip kan verdim bugün 73.92 çıktı biraz az geldi doktorum izne çıkmış gebelik var mı yok mu düşünmekten içim şişti

Adetiniz kaç gün gecikti ben iki gün gecmisti öğrendiğim de 94.42 ile. Klomen ve Catlatma ignesiyle hamile kaldim.

Ya kızlar banada bi yorum yapın 21 haziranda aşılama yaptırdım bugün 15. Gün idrar çift çizgi çıkınca gidip kan verdim bugün 73.92 çıktı biraz az geldi doktorum izne çıkmış gebelik var mı yok mu düşünmekten içim şişti
73.92 pozitif ama daha çok yeni 2 gün arayla 2 kat artması önemli olan stres yapmayın ben 2 gün arayla da baktırmadım 4 gün arayla falan baktırdım yarın doktora gideceğim

Adetiniz kaç gün gecikti ben iki gün gecmisti öğrendiğim de 94.42 ile. Klomen ve Catlatma ignesiyle hamile kaldim.
Benim yumurtlamadan sonra 14. Günü öğrendim ama adetim düşükten sonra ikinci adet olacağı için hesaplayamadım maalesef sadece şans eseri düşük sonrası kontrolde yumurtlamamı görmüştü Dr um ve lekelenmem olmuştu ona göre hesaplayınca 14.15 gün sonra öğrendim

Aşılamanın 15.gününde yaptım testi reglim ortalama 2 yada 3 gün falan gecikmişti ama son zamanlarda döngüm 28 30 arasında gidip geliyordu o yüzden net söyleyemiyorum doktorumla görüştüm bira düşük gibi iki gün sonra yenile testi dedi yarın yenileceğim öncesinde 2 düşüğüm olmuştu o yüzden ekstra stresliyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum sonuç itibari ile herşey olacağına varıyor herşey nasip işi

B6DFFCE5-7CEB-469C-AFCE-CF08DCF0F13E.jpeg
İkiz olabilir mi acabaya şükür keseyi gördük ama kalp atışı içinpazartesi çağırdılar

Back