Kızlar merhaba adet günü beta baktırdım 75 çıktı sizde adet günü betalarınız kaç çıkmıştı? Kimyasal olur diye korkum var tedirginim Ve adet günü idrarla birlikte gelen mukuslu kahve ve pembemsi sümük tarzında yani birşey geliyor ama iç çamaşırıma falan gelmiyor dün adet günümdü dün tuvalete gittim geldi bugunde gelmiş çok az ama sıkıntı şu çamaşıra vs gelmiyor idrarla gelen birşey şaşırıyorum hiç yaşayan oldumu isteyene özelden fotosunu atarım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg ve akıntı
- Konu Sahibi pamuk3419
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2022
- 4.420
- 16.130
- 138
Yerleşme kanaması kaç gün sürüyor bilginiz varmıYerleşme kanaması olabilir. Herkesin adet günü betası farklı çıkabilir karşılaştırma yapıp boşa üzmeyin kendinizi. 2. Betanın kaç arttığı önemli
- 24 Ağustos 2022
- 4.420
- 16.130
- 138
- 30 Nisan 2024
- 184
- 24
- 13
bilgim yok ama arkadaşımın 1 gün sürmüştü
Merhaba benim konuma da cevap verir misiniz lütfen2. Betayı yarın vericem insallah
Merhaba konunuzu göremiyorum burdan yazarmısınızMerhaba benim konuma da cevap verir misiniz lütfen
- 28 Eylül 2024
- 523
- 132
- 18
- 25
İkinci betayi yaptırdınız mi merak ettim de bende şuan sizinle aynı durumdayım cumartesi günü ikinci beta testini vercemKızlar merhaba adet günü beta baktırdım 75 çıktı sizde adet günü betalarınız kaç çıkmıştı? Kimyasal olur diye korkum var tedirginim Ve adet günü idrarla birlikte gelen mukuslu kahve ve pembemsi sümük tarzında yani birşey geliyor ama iç çamaşırıma falan gelmiyor dün adet günümdü dün tuvalete gittim geldi bugunde gelmiş çok az ama sıkıntı şu çamaşıra vs gelmiyor idrarla gelen birşey şaşırıyorum hiç yaşayan oldumu isteyene özelden fotosunu atarım
Yaptırdım canım 202 çıktı cumartesi günü muayene olacagımİkinci betayi yaptırdınız mi merak ettim de bende şuan sizinle aynı durumdayım cumartesi günü ikinci beta testini vercem
- 28 Eylül 2024
- 523
- 132
- 18
- 25
İnşallah benimde yükselir çok sevindim adınıza sizinki kaç haftalık oluyorYaptırdım canım 202 çıktı cumartesi günü muayene olacagım
İnşallah canım son adet dönemine göre hesaplanıyormuş öyle hesaplayınca benimki 5 haftalık cıkıyor ama doktor daha iyi bilirİnşallah benimde yükselir çok sevindim adınıza sizinki kaç haftalık oluyor
- 28 Eylül 2024
- 523
- 132
- 18
- 25
Teşekkür ederimİnşallah canım son adet dönemine göre hesaplanıyormuş öyle hesaplayınca benimki 5 haftalık cıkıyor ama doktor daha iyi bilir
Ben ikinci betama baktırmadım pazar günü hamileliğim öğrendim 59,55 di. Sonra strese girmemek için bakıp durmadım ama bir hafta olacak öyle adet de olmadım heralde artık kimyasal değildir dimi pazartesi veya salı doktora gideceğimYaptırdım canım 202 çıktı cumartesi günü muayene olacagım
Canım hiç bilmiyorum keşke 2 gün sonra baktırsaydın tekrardan ben tekrarBen ikinci betama baktırmadım pazar günü hamileliğim öğrendim 59,55 di. Sonra strese girmemek için bakıp durmadım ama bir hafta olacak öyle adet de olmadım heralde artık kimyasal değildir dimi pazartesi veya salı doktora gideceğim
Baktırmadım 2. Kan verdim bidahsda vermedim cumartesi zaten muayene olucam doktor o zaman bakar ama karnım şişti gibi hissediyorum biraz sertleşti gibi
stres olmak istemedim ya artacak mı artmayacak mı artmışsa güzel artış mı vs :) ama adet olmadım bu da yükseldiğini göstermez miiCanım hiç bilmiyorum keşke 2 gün sonra baktırsaydın tekrardan ben tekrar
Baktırmadım 2. Kan verdim bidahsda vermedim cumartesi zaten muayene olucam doktor o zaman bakar ama karnım şişti gibi hissediyorum biraz sertleşti gibi
- 14 Eylül 2018
- 74
- 40
- 88
Merhaba, benim adet olmam gereken gün 600 lerde çıktı. 2 gün sonra 1570İnşallah canım son adet dönemine göre hesaplanıyormuş öyle hesaplayınca benimki 5 haftalık cıkıyor ama doktor daha iyi bilir
Hemen hemen aynıyız sizinle süre olarak.. benim de 5. Haftaya yeni girdim... hormonlar neden bu kadar farklı olur ki
Anladım canım tani doğru en iyisini yapmışsın aslında ben biraz stresliyimde işte ondan hahastres olmak istemedim ya artacak mı artmayacak mı artmışsa güzel artış mı vs :) ama adet olmadım bu da yükseldiğini göstermez mii
Belki erken yumurtlama oomustur sende ya da erken döllenme ondanda kaynaklanabilirMerhaba, benim adet olmam gereken gün 600 lerde çıktı. 2 gün sonra 1570
Hemen hemen aynıyız sizinle süre olarak.. benim de 5. Haftaya yeni girdim... hormonlar neden bu kadar farklı olur ki
Ama şimdi de düşünmek stres yapıyor acaba ne durumda diye peki şunu sorayım kimyasal olsa bir hafta oldu değer düşüp adet olmaz mıydımAnladım canım tani doğru en iyisini yapmışsın aslında ben biraz stresliyimde işte ondan haha
Adetin 1 hafta mı geçti bende bilmiyorumki nette 1-2 haftada düşer yazıyor benimde adetim yarın 1 hafta geçmiş oluyorAma şimdi de düşünmek stres yapıyor acaba ne durumda diye peki şunu sorayım kimyasal olsa bir hafta oldu değer düşüp adet olmaz mıydım