• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ultrason

lunahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba hanımlar bi sorum olacaktı bugün alttan muayenede kesem görüldü çok ufak susam tanesi kadarda bebeğimi gördüm çok şükür tekrar kan tahlili yaptırdım bu sefer beta hcg >10000 çıktı iyimi normal mi yani sizce kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabilirim

Neden alttan muayene yaptılar ki hcg değeri yüksekmiş zaten karından görünürdü. Son adet tarihine göre kaç haftalık şu an

kalp atışı bebek yaklaşık 3 mm olunca duyulur genelde. hafta olarak 6-7.haftalarda duyulabilir.

Merhaba hanımlar bi sorum olacaktı bugün alttan muayenede kesem görüldü çok ufak susam tanesi kadarda bebeğimi gördüm çok şükür tekrar kan tahlili yaptırdım bu sefer beta hcg >10000 çıktı iyimi normal mi yani sizce kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabilirim
Hafta hafta bhcg değerleri listesi var aslında tahlil yaptırdığın hastane net değer vermemiş 10 binden aşağıda olduğunu söylüyor ortalama 3-4 haftalık bir gebelik mi?

Neden alttan muayene yaptılar ki hcg değeri yüksekmiş zaten karından görünürdü. Son adet tarihine göre kaç haftalık şu an
Hafta olarak ultrason kağıdında 6 hafta 4 günlük yaziyo son adet tarihim 27 nisandı.

Birkaç güne kalp atışı duyulabilir benim 7+2de gittiğimde duyulmuştu bebek de daha belirgindi

Back