- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama lekelenmem vs hiç olmadı benimBende 16 martta oldun siizn gibi doktor bana 28mart dedi kan tahlili için tabı ben dayanamayıp gidip 7.gün kan verdim 32 çıktı
Sizin 7.Günedeki kan testiniz bence çok iyi gözüküyor sımsıkı tutunsun inşallah sana :) ben transferin 10 gün verdim 13.1 çıktı sizin taze embriyo mu dondurulmuş muBende 16 martta oldun siizn gibi doktor bana 28mart dedi kan tahlili için tabı ben dayanamayıp gidip 7.gün kan verdim 32 çıktı
Dondurulmuş 5.gün emriyosu 7günde kan verdim tam 12günlük yapıyor siz tekrar verdiniz mi kan ya da evde yaptınızmıSizin 7.Günedeki kan testiniz bence çok iyi gözüküyor sımsıkı tutunsun inşallah sana :) ben transferin 10 gün verdim 13.1 çıktı sizin taze embriyo mu dondurulmuş mu
Hepimizinki aımsıkı tutunsuz mucizlermiz bizimle olsun inşallahDondurulmuş 5.gün emriyosu 7günde kan verdim tam 12günlük yapıyor siz tekrar verdiniz mi kan ya da evde yaptınızmı
Evde iki kere yaptım negatif çıktı bugün tekrar kan verdim yarın çıkacak sonucum canımDondurulmuş 5.gün emriyosu 7günde kan verdim tam 12günlük yapıyor siz tekrar verdiniz mi kan ya da evde yaptınızmı
Güzel sonuçlarınız olsun inşallahEvde iki kere yaptım negatif çıktı bugün tekrar kan verdim yarın çıkacak sonucum canım
Amin tatlım.Güzel sonuçlarınız olsun inşallah
Benim sonucum çıktı 126değerüöAmin tatlım.
Kaçıncı gündü tranferünnBenim sonucum çıktı 126değerüö
9.günümKaçıncı gündü tranferünn
selam canım kimyasal gebelik gibi görünüyor maalesefSelam arkadaşlar 12 marta 5.gün embriyosu 4aa kalite transfer oldum doktorum 11.gün kan ver dedi bende lekelenme görünce 3 sonra yani transferden 10 gün sonra kan verdim değerim beta hcg13.1 çıktı çok mu düşük taze transfer oldum
Hadi Ya bugün tekrar kan verdim yükselme olmaz mıselam canım kimyasal gebelik gibi görünüyor maalesef
Maşallah senin değerin benden baya yüksek benim 10.günü 13.çıktı bakalım bugün verdiğim kanın sonucu yarın sabah çıkacak ama hiç yüksek çıkacak umudu yok ben de9.günüm
Öyle düşünme mucizen sana tutunur iyi düşün herşey gönlümüzce olsunMaşallah senin değerin benden baya yüksek benim 10.günü 13.çıktı bakalım bugün verdiğim kanın sonucu yarın sabah çıkacak ama hiç yüksek çıkacak umudu yok ben de
Canım naptın çıktımı sonucunMaşallah senin değerin benden baya yüksek benim 10.günü 13.çıktı bakalım bugün verdiğim kanın sonucu yarın sabah çıkacak ama hiç yüksek çıkacak umudu yok ben de
Evet canım bugün öğrendim kimyasalla sonuçlandıselam canım kimyasal gebelik gibi görünüyor maalesef