Beta hcg testi...

Canim cok saol o zaman yemiyim ben valla iyi oldu soylemen
Ayy cnm kusura bakma ben bilmiyodum kimsede solemedi bana ben hastalaninca is yerinde bana nar portakal karisimi yapip verdiler bende ictim ne bilim iyi gelir die dusundum. Bende icmiyim ozaman. Kusura bakma gercekten ya. Ama corbada bi sıkıntı yok onu biliyom O cok iyi geliyo

Adete yakin idrarda bu gebelik hormonu azda olsa cikabiliyomus. En iyisi eger hala olmadiysan 10 gun sonra falan kan testi yaptir gene derim. Insallah vardir bebis ma.

Canım olsun sende bilmiyomussun bende bilmiyodum öğrendiğimiz iyi oldu

Belli degil ya..Ben cuma gunu dr gitcem bakalim gorebilirse belli olcak saglikli olsunda.

bende şubatın ortalarında ikili test için gidicem inş. hakkımızda hayırlısı

hıımm neyse bakalım hayrlısı, bzim dr pek konuşşmuyor zaten ona kalsa 5 aylıkken söyler:)

yok canım özel hast. ama özel muayehane degil 30 tl muayene ücreti, dr. pek bir şey anlatmıyor alışmış tabi ama bizim ilk bebeğimiz olcak inş. heyecanlıyız
Canim valla benim de ilk bebeğim her gittiğimizde 120 lira veriyoruz ama doktorum şeker gibi bi insan istediğim saatte arıyorum sürekli soru soruyorum ve her gittigimde hastayım şu an diye acayip moral verir

Belli degil ya..Ben cuma gunu dr gitcem bakalim gorebilirse belli olcak saglikli olsunda.
Canim sen ikili test yaptırdın sanırım benim testim çıkmadı ama arkadasin ki çıkmış foto atsam bi bakabilir misin sonuç nasıl

Eklentiler

• IMG-20150212-WA0000.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 83
Canim sen ikili test yaptırdın sanırım benim testim çıkmadı ama arkadasin ki çıkmış foto atsam bi bakabilir misin sonuç nasıl
Evt yaptırdım ama açıkçası bildiğim bişi değil o yüzden yorum yapamıyorum sana. Benimkinde risk tablosu vardı orda yazıyodu bişiler enson açıklamalarda negatif yazıyodu hani seninkini tam anlayamadım yani...

Canım çok teşekkür ederim arkadaş gitmiş doktora çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu arada bana da %75 kız dedi ama martta kesin soyliycem dedi bakalım hayırlısı artık

Ayy hadi hayırlısı bizde hep erkek ruyasi gördük bakalim soyler mi bna bende pazartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…