- 24 Ağustos 2011
- 64
- 17
- 98
- 34
Ayy cnm kusura bakma ben bilmiyodum kimsede solemedi bana ben hastalaninca is yerinde bana nar portakal karisimi yapip verdiler bende ictim ne bilim iyi gelir die dusundum. Bende icmiyim ozaman. Kusura bakma gercekten ya. Ama corbada bi sıkıntı yok onu biliyomCanim cok saol o zaman yemiyim ben valla iyi oldu soylemen
Adete yakin idrarda bu gebelik hormonu azda olsa cikabiliyomus. En iyisi eger hala olmadiysan 10 gun sonra falan kan testi yaptir gene derim. Insallah vardir bebis ma.Ya arkadaslar bı sorum olacak adete bes gun kala test yaptım sılık cıktı uc gun kala yaptım yıne sılık sılık derken havaya kaldırdıgımda gorunuyordu ıkıncı cıZgı adete ıkı hun kala yanı dün kan teatı yaptrdım 0 cıktı cok moralım bozuldu mıde bulantısı ıcın erken bılıorum ama ıkı hamılelık gecırdım düşükle sonuclanan ıkısındede erkende bulantım baslamıstı smdıde bulantım var yukselır mu acaba ya yarın adet gunum ama hıcbı belırtı yok olacagına dair kendımı heveslendrmek ıstemıyorum ama boyle bısey basına gelen oldu mu
Adet gunum yarın daha beklıycem bakalım ınsallah adet olmamAdete yakin idrarda bu gebelik hormonu azda olsa cikabiliyomus. En iyisi eger hala olmadiysan 10 gun sonra falan kan testi yaptir gene derim. Insallah vardir bebis ma.
Canım olsun sende bilmiyomussun bende bilmiyodum öğrendiğimiz iyi oldu
Ayy cnm kusura bakma ben bilmiyodum kimsede solemedi bana ben hastalaninca is yerinde bana nar portakal karisimi yapip verdiler bende ictim ne bilim iyi gelir die dusundum. Bende icmiyim ozaman. Kusura bakma gercekten ya. Ama corbada bi sıkıntı yok onu biliyomO cok iyi geliyo
Belli degil ya..Ben cuma gunu dr gitcem bakalim gorebilirse belli olcak saglikli olsunda.
Benim Dr 12.haftanın sonunda tahmin ederim dediBelli degil ya..Ben cuma gunu dr gitcem bakalim gorebilirse belli olcak saglikli olsunda.
Canim ikili testte zaten kemik yapısından anliyolarmis cinsiyetini ama soylemiyolarmisbende şubatın ortalarında ikili test için gidicem inş. hakkımızda hayırlısı
Devlette mihıımm neyse bakalım hayrlısı, bzim dr pek konuşşmuyor zaten ona kalsa 5 aylıkken söyler:)
Devlette mi
Canim valla benim de ilk bebeğim her gittiğimizde 120 lira veriyoruz ama doktorum şeker gibi bi insan istediğim saatte arıyorum sürekli soru soruyorum ve her gittigimde hastayım şu an diye acayip moral veriryok canım özel hast. ama özel muayehane degil 30 tl muayene ücreti, dr. pek bir şey anlatmıyor alışmış tabi ama bizim ilk bebeğimiz olcak inş. heyecanlıyız
Canim sen ikili test yaptırdın sanırım benim testim çıkmadı ama arkadasin ki çıkmış foto atsam bi bakabilir misin sonuç nasılBelli degil ya..Ben cuma gunu dr gitcem bakalim gorebilirse belli olcak saglikli olsunda.
Evt yaptırdım ama açıkçası bildiğim bişi değil o yüzden yorum yapamıyorum sana. Benimkinde risk tablosu vardı orda yazıyodu bişiler enson açıklamalarda negatif yazıyodu hani seninkini tam anlayamadım yani...Canim sen ikili test yaptırdın sanırım benim testim çıkmadı ama arkadasin ki çıkmış foto atsam bi bakabilir misin sonuç nasıl
biz öğrendikKızlar cinsiyet ogrendiniz mi
Canım çok teşekkür ederim arkadaş gitmiş doktora çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu arada bana da %75 kız dedi ama martta kesin soyliycem dedi bakalım hayırlısı artıkEvt yaptırdım ama açıkçası bildiğim bişi değil o yüzden yorum yapamıyorum sana. Benimkinde risk tablosu vardı orda yazıyodu bişiler enson açıklamalarda negatif yazıyodu hani seninkini tam anlayamadım yani...
Canım çok teşekkür ederim arkadaş gitmiş doktora çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bu arada bana da %75 kız dedi ama martta kesin soyliycem dedi bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?