Beta hcg testi...

bocuk003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
114
29
38
36
Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?
Yardımcı olursanız sevinirim..

Düzensiz yükselmiş ama en doğrusunu Dr bilir usg ye gir

bence cok guzel kendini olumlu hisset test erken yapmissin ayni durumu oglumda yasadim sonuclar herkese gore degisiyor umarim keseyi gorursun

bence cok guzel kendini olumlu hisset test erken yapmissin ayni durumu oglumda yasadim sonuclar herkese gore degisiyor umarim keseyi gorursun

İnşallah iyi olur testi erken yaptım evet regli olacağım tarihte yaptım umarım o yüzden böyle çıkmıştır.

normal de neden 48 saatte bir test yaptırıyorsun ?

Tebrikler canım gebesin ve bhcg degerlerin normal! Allah isteyen herkese nasip etsin.

Doktor değerlerin düşük sürekli tahlil yaptıracaksın dedi
Hmm. Ama daha ne olsun yahu :)
Bana da düşük demişti gerçi. 3 haftalıkken test yapmıştım o zaman 831 çıkmıştı senin sat ne zaman?

Hmm. Ama daha ne olsun yahu :)
Bana da düşük demişti gerçi. 3 haftalıkken test yapmıştım o zaman 831 çıkmıştı senin sat ne zaman?

Benim sat 8 eylül ya da 10 eylül tam hatırlayamıyorum düzensizdi zaten. Şimdi kaç haftalık seninki?

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve 48 saat arayla beta hcg testi yaptırıyorum sonuçlarım; 263-297-546-1317 sizce normal mi?
Yardımcı olursanız sevinirim..

Canım sen kendi degerinemi düşük gozuyle bakiyorsun hemen umutsuzlugu birak ben 3 ay once tup bebek yaptirdim 21.12 ilk degerim canim dusuk deger bu oluyo korkma ne guzel degerlerin ben dusuk yaptim tup bebek denememde.sonra ekimde yani bu ay tekrar deneyecektim ama bi ay daha dinlenmek istemistim.hastayim diye doktoea gittim bana hamilesin dedi 31.97 cikti bu da düşük deger bak bekliyorum...sevin o guzel degerlerine simdiden tebrikler...ben 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum....tadini cikar tadini

Rabbim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin canım.Ben bu beta hcg testinden pek anlamıyorum doktora gidiyorum doktor bana bidaha yaptır düşük diyor 1 haftadır psikolojimi bozdular .Hayırlısı olsun inşallah Allah onun rıskını verdiyse zaten olur :)

Cok teşekkür ederim canım bak kendine ne hissttirirsen onu yasarsin ben bile bu degerlerle umutluyum duyma onlari hatta baska bi doktoroda git ben tup bebek denedigimde 5 doktorla gorustum canim 5 i de 21.12 lik degere hamilesin dedi ve gercekten de oyleydim herkesin degeri bir olmaz doktorlar garantici oluyor sonradan siz hamilesin dedinizde vs gibi seylerle karsilasmamak icin.dun doktorumla gorustum hemen.doktor bey bne hamileymisim dedim inanamiyorum cunki primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik sorunumuz... deger 31.97 dedim yine uzulucem dedim ne alakasi var dedi kendiliginden olacagina da ihtimal verilemiyordu degil mi dedi ve hemen kendine gel hamilesiiiin ve bunu kendine soylemelisin dedi.... senin yerinde olsam heralde napardim bilmiyorum.bozma moralini bu yikimlari cok iyi biliyorum cok iyi anliyorum seni ama sana bir sir veriyim kimseye soyleme ama HAMILESIIIIIIIIIIN

Canım çok sağol içimi açtın vallahi :) Allah gönlüne göre versin inşallah sende bebişini kucağına alırsın.senin şuan kaç haftalık ?

Canım çok sağol içimi açtın vallahi :) Allah gönlüne göre versin inşallah sende bebişini kucağına alırsın.senin şuan kaç haftalık ?
Canim benim son sat 14 eylul yani 12 ekimde bat oluyor bu durumda ben artik inkansizliga inandigimdan yolculuk yaptim falan hastayim diye gittim 48 saat gecikmisti adetim su durumda 4+3 oluyoruz biz cok kucuk minnacigiz tabii devam ederse...

Canim benim son sat 14 eylul yani 12 ekimde bat oluyor bu durumda ben artik inkansizliga inandigimdan yolculuk yaptim falan hastayim diye gittim 48 saat gecikmisti adetim su durumda 4+3 oluyoruz biz cok kucuk minnacigiz tabii devam ederse...

İnşallah canım sende gönlünü ferah tut onun rıskı varsa elbet gelir dünyaya doktora tekrar gittiğinde yaz bana..ben cumartesi gidicem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…