Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok guzel oluyor ama su kurtajdan sonra korkularim artdi bide deger dusuk cikinca ama saolsunlar herkez moral verdi benim gibi olanlar cokmus allahin izniyle yukselecekdir sabahlari bulantim oluyor hafif kokulardan yemek yerken midem bir acayip oluyor insallah hamileyimdir valla kusmasinda raziyimİnşallah gönlünce her şey güzel olur böyle tatlı heyecanlar çok güzel oluyor
Ya harikasiniz cok saolun cok sevindrdiniz beni allah size bagislasin moralimi yerine getirdiniz hepinizben 34 le öğrenmiştim
kuzenim 6.5 ile
kuzeniminki şuan 5 yaşında
yani düşük kötü olacak diye bir şey yokYa harikasiniz cok saolun cok sevindrdiniz beni allah size bagislasin moralimi yerine getirdiniz hepiniz
Haklisin sonucda adetden iki gun once ogrenmis oldum insallah yukselecekyani düşük kötü olacak diye bir şey yok
şöyle düşün bu değer zaten 0 dan yükselmiyor mu ?
sen erken farketmişsin erken öğrenmişsin
benim değerlerim iyi arttı ben kalp atışı durması sonucu kaybettim o ayrı ama
kuzenim 6.5 öğrenip sağlıkla 5 yaşına getirdi
değer düşük diye endişelenmeye hiç gerek yok demem o kendinizi strese sokmayın akışına bırakın
2 günde bir 2 kat artacak mı önemli olan o
rica ederimm ne demek güzel haberlerini bekliyor olacağımmSaol canim cok saol
Yarin yeniden kan vericem insallah bakalim ne cikar acaba bu gidisimde yukseldiyse kimyasal gebelik olasiligi kalmis oluyormurica ederimm ne demek güzel haberlerini bekliyor olacağımm
Kizlar dun konu acmisdim silik cikmisdi testim bugun kanda 39 cikdi beta adete iki gun var acaba yukselirmi boyle olup yukselen varmi kizlar bir kurtajim varsi uc ay once bos gebelikden
insallah benimkiside normal gebelikdir bugun yine kan verdim insallah yukselir test yapdm evde koyu ikinci cizgi cikdiBennn 31 el öğrendim şimdi 2 yaşında bir afacan oldu
benimkini de yorumlayın kizlarrYukselebilir. Takip edin, 2 gun sonra ayni yerde ayni saatte kan verin.
116 cikmis cok mutluyum acaba kimyasal gebelik ihtimali kalkdimi bu durumdaben 34 le öğrenmiştim
kuzenim 6.5 ile
kuzeniminki şuan 5 yaşında
kese gözükmeden kalktı demek çok doğru olmaz , ama neden kimyasal olsun ki iyi düşünüp iyiyi çağırın116 cikmis cok mutluyum acaba kimyasal gebelik ihtimali kalkdimi bu durumda
İnsallah canimkese gözükmeden kalktı demek çok doğru olmaz , ama neden kimyasal olsun ki iyi düşünüp iyiyi çağırın
Bes ustu gebelik var diye biliyorum buraya kdr yukseldiyse hamilelik var olabilir iki gune yine kan verbenimkini de yorumlayın kizlarr
Bes ustu gebelik var diye biliyorum buraya kdr yukseldiyse hamilelik var olabilir iki gune yine kan ve
11 de verdim bugün 13'ü bugün mü versem kanı yarın mi kararsız kaldımBes ustu gebelik var diye biliyorum buraya kdr yukseldiyse hamilelik var olabilir iki gune yine kan ver
Yarin ver garanti olsunte
11 de verdim bugün 13'ü bugün mü versem kanı yarın mi kararsız kaldım
Merhaba bende şuan boş gebelik yaşıyorum maalesef , kese var fakat bebek yok kürtaj olacağım önümüzdeki hafta ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun sürekli tekrardan olacak mı bu sefer doğurabilecek miyim diye düşünüyorum:\ Bir kez de kimyasal gebelik yaşadım üstelikKizlar dun konu acmisdim silik cikmisdi testim bugun kanda 39 cikdi beta adete iki gun var acaba yukselirmi boyle olup yukselen varmi kizlar bir kurtajim varsi uc ay once bos gebelikden
İki adet gordum sonra hamile kaldim bende bilmiyorum yeniden ayni seyi yasarmiyim allah birMerhaba bende şuan boş gebelik yaşıyorum maalesef , kese var fakat bebek yok kürtaj olacağım önümüzdeki hafta ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun sürekli tekrardan olacak mı bu sefer doğurabilecek miyim diye düşünüyorum:\ Bir kez de kimyasal gebelik yaşadım üstelik