Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim ama biraz moralim bozuldu deger dusuk geldi sanki bana2 gün sonra kav ver canım takip et şuan hamileisn tebrik ederim
Cok tesekkur ederim canim degerim dusuk kafama takilmadi degil sevinemiyorum zaten bos gebelikden kurtaj olmusdum korkularim depresdiben hiç yaşamadım ama burada öğrendiğim kadarıyla yükselebilir. 2-3 güne bir kan verip takip edin bence. ama tebrik ederim :)
Modelini bozma değer güzel progestron değerin kaçCok tesekkur ederim canim ama biraz moralim bozuldu deger dusuk geldi sanki bana
Gercekdenmi siz dogum yapdinizmi sagliklimi ilerledi biraz umut verdiniz saolun8le 10la öğrenenler var canınızı sıkmayın ben 16yla öğrendim sağlıkla kucağınıza alın
Onu bilmiyorum saglik ocaginda yapdirdim tahliliModelini bozma değer güzel progestron değerin kaç
ayy hayır hayır nolur bozmayın moralinizi. aksine daha çok motive edin kendinizi. güzel düşünelim güzel olsun. olumsuz bir sonuç olursa bile Allah daha güzeline hazırlıyordur. bence daha çok yeni olduğu için düşüktür değeriniz. bol dua edelim ve güzel düşünelimCok tesekkur ederim canim degerim dusuk kafama takilmadi degil sevinemiyorum zaten bos gebelikden kurtaj olmusdum korkularim depresdi
Cok saol insallah insallah yukselir zaten kurtaj psikolojimi cok etkiledi iki bucuk senedir deniyorduk buda gitmesin nolurayy hayır hayır nolur bozmayın moralinizi. aksine daha çok motive edin kendinizi. güzel düşünelim güzel olsun. olumsuz bir sonuç olursa bile Allah daha güzeline hazırlıyordur. bence daha çok yeni olduğu için düşüktür değeriniz. bol dua edelim ve güzel düşünelim
Evet 2 çocuğumu da çok düşük değerle öğrendim hatta yavaş yavaş arttı ama sağlıkla doğdular canınızı sıkmayın mutluluğunuzu yaşayın takip edin inşallah güzel artarGercekdenmi siz dogum yapdinizmi sagliklimi ilerledi biraz umut verdiniz saolun
inşallah yükselir. dualarım sizinle ama dediğim gibi güzel düşünelim. güzellikleri çekelim kendimizeCok saol insallah insallah yukselir zaten kurtaj psikolojimi cok etkiledi iki bucuk senedir deniyorduk buda gitmesin nolur
İnsallah cok saolun cok moral verdiniz hepiniz allahda sizin ne duaniz varsa size versinEvet 2 çocuğumu da çok düşük değerle öğrendim hatta yavaş yavaş arttı ama sağlıkla doğdular canınızı sıkmayın mutluluğunuzu yaşayın takip edin inşallah güzel artar
Ay gercekmi ya cok seviniyorum boyle duyunca hepiniz ayri ayri moral oldunuz cok tesekkur ederim hepinizeMerhaba canim ben tam adet günümde tahlil vermiştim 37 ile hamile olduğumu öğrendim şimdi 5 aylık kucağımda
Saol canim cok saolinşallah yükselir. dualarım sizinle ama dediğim gibi güzel düşünelim. güzellikleri çekelim kendimize
İnşallah gönlünce her şey güzel olur böyle tatlı heyecanlar çok güzel oluyorAy gercekmi ya cok seviniyorum boyle duyunca hepiniz ayri ayri moral oldunuz cok tesekkur ederim hepinize