Beta HCG testi sigortada çıkar mı?

fringer

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
43
0
6
34
Ankara
Kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Özel hastaneye gideceğim. Beta testi yaptırmış olsam bu sistemde çıkar mı? Devlet hastanesine gittiğimde bu testi yaptırdığımı sistemde görürler mi? Eşim ya da ailem bu testi yaptırıp yaptırmadığımı bilir mi?

Saglik ocağında yaptirdim ertesi gun sonucu aldim kayıtlarda cikar mi cokmaz mi bilmem ben seker kansizlik gibi hadtalik var mi diye verdim birde beta ya baktirdim sende oyle yap genel bir kan testi yaptir bu kadar arastiracaklarini sanmiyorm hem ozel degilse neden soylemiyorsun ?
Devlette yaptirma ozelde de yaptırabilirsiniz parali olarak

Bir de sunu soyleyim saglik ocaginda yaptordigim kan testinden esimin haberi yok
Sehir disindaydi soylemedm ogrenecegini de sanmiyorm söylemedim cunku bebek olayina cok taktigim icin kızıyor misal doktora gidecem kadin doguma söylemeyecem erkekler bebek olayina fazla takmiyo bayanlar gibi değiller rahatlar

Sağlık ocağında yapılan teste para alınıyor mu ? Birde nasıl anlayacağım orda genel kan testi yaptıracağım diyeceğim. Ne yapmam gerekli yani ne olarak söylemeliyim bu konuda tecrübesizim

Sağlık ocağında yapılan teste para alınıyor mu ? Birde nasıl anlayacağım orda genel kan testi yaptıracağım diyeceğim. Ne yapmam gerekli yani ne olarak söylemeliyim bu konuda tecrübesizim
Para alinmiyo canm bak git sunu soyle bir kac aydir cok halsizim kan degerime baktirmak istiyorum de sekere felan da baktirtsoyle o arada betayi işte bir kere kan vermen yetiyo bunlara bir tup kanla bakiliyor etesi gunde ogleden sonra sonuc cikiyor bizim burda oyle

Hem bir sey demene gerek bile kan testi istiyorm de seker kan sayima beta ya baktircam de hemen aliyorlar kani saglik ocaginda ki doktorlat ancak ilac yaziyor zaten ayrintiya bile inmiyor

canım benim özeldede yaptırsan devlette de yaptırsan beta hcg die yapmazlar zaten hormon testi altında beta hcg hormonuna bakarlar araştırılmadığı sürece çıkmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…