- 7 Temmuz 2022
- 9
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi kbranracar
1. sı 24 mayısta ogrendıgın gebelık kesınlıkle 10 haftadan buyuk cıkar. 6 haftada kalmıs gelısmemıs yanı. o dger gıtttıgın dr a 24 mayıstakı kan tahlılını gostermedın mı? ne dıye boyle bısı soyledı anlamadım. 2.si dıs gebelık kese kocaman gozunun onundeyken nasıl mumkun olsun? ıkısınde nasıl 10000 cıktı e nabızdan bı ss alıp atsana.Merhabalar öncelikle 17 Nisan son adet tarihimdi ve 23 Mayıs'ta gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca 24 Mayıs'ta kan testi yaptırdık ve 364 çıktı değerim 2 haftalık gebe olduğum söylendi daha sonra hastaneye hiç gitmedim ta ki 4 temmuza kadar önce özel bir hastaneye gittim ve son adet tarihime göre 11 haftalık olmam gerektiği söylendi ama gebeliğin normal seyrinde gelişmediği için bebeğin kalbinin 6.hftasinda durduğu söylendi ve kürtaj olmam gerekiyormus sonraki gün başka bir doktora gittim o da 6 haftalık görünüyor ama kalp atışı yok ama hala oluşmamış da olabilir sağlıksız bir gebelikte olabilir dedi iki gün arayla kan testi istedi ve ikisinde de 10.000 çıktı acildeki doktorda dış gebelik olabilir dedi değer stabil kaldığı için dedi ve kendi doktorumla gidip konuşmamı söyledi ama grevden dolayı gidemedim iki gün nasıl beklicem bilmiyorum apayrı şeyler söylediler bu tarz bir durum yaşayan var mı?
Merhaba, naptınız acaba? Bir gelisme var mı? 2 tane doktor keseyi gorüp yorum yaptığina göre dış gebelik oldugunu düşünmüyorum şahsen.Dış gebelik ihtimali falan olmasında çok korkuyorum gerçekten insan internetten araştırdıkça daha da korkuyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhaba, son gittiğim doktorda bebeğin kalbi 5-6 haftalıkken durmuş ve 5 haftadır da karnında ölü rahme yapıştığı için artık alınması lazım düşmesini beklemeyin artık size zarar vermeye başlamış dedi, zaten kan değerlerinde enfeksiyon falan yüksek çıkmıştı kürtaj oldum ne yazık ki...Merhaba, naptınız acaba? Bir gelisme var mı? 2 tane doktor keseyi gorüp yorum yaptığina göre dış gebelik oldugunu düşünmüyorum şahsen.
İki gün arayla aynı hastanede yapıldı kan testi, folik asitte gebe olduğunu öğrendiğim hafta kullanmaya başlamıştım ne yazık ki nasibi yokmuş bebişimizin...Kan testi farklı yerlerde mi yapıldı onunla alakalı olabilir belki sorun, gebe olduğunu öğrenince folik asit kullanmaya başlamış mıydın birde
Çok geçmiş olsun. Yaşayan birisi olarak zor bir durum olduğunu biliyorum ama en azından dış gebelik olmamasına sevindim sizin adınıza.Merhaba, son gittiğim doktorda bebeğin kalbi 5-6 haftalıkken durmuş ve 5 haftadır da karnında ölü rahme yapıştığı için artık alınması lazım düşmesini beklemeyin artık size zarar vermeye başlamış dedi, zaten kan değerlerinde enfeksiyon falan yüksek çıkmıştı kürtaj oldum ne yazık ki...
Çok geçmiş olsun. Yaşayan birisi olarak zor bir durum olduğunu biliyorum ama en azından dış gebelik olmamasına sevindim sizin a
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Yaşayan birisi olarak zor bir durum olduğunu biliyorum ama en azından dış gebelik olmamasına sevindim sizin adınıza.
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllahMerhaba, son gittiğim doktorda bebeğin kalbi 5-6 haftalıkken durmuş ve 5 haftadır da karnında ölü rahme yapıştığı için artık alınması lazım düşmesini beklemeyin artık size zarar vermeye başlamış dedi, zaten kan değerlerinde enfeksiyon falan yüksek çıkmıştı kürtaj oldum ne yazık ki...
Allah razı olsun, inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllah