Beta hcg testi iki gün arayla 10.000

kbranracar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
9
2
28
Merhabalar öncelikle 17 Nisan son adet tarihimdi ve 23 Mayıs'ta gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca 24 Mayıs'ta kan testi yaptırdık ve 364 çıktı değerim 2 haftalık gebe olduğum söylendi daha sonra hastaneye hiç gitmedim ta ki 4 temmuza kadar önce özel bir hastaneye gittim ve son adet tarihime göre 11 haftalık olmam gerektiği söylendi ama gebeliğin normal seyrinde gelişmediği için bebeğin kalbinin 6.hftasinda durduğu söylendi ve kürtaj olmam gerekiyormus sonraki gün başka bir doktora gittim o da 6 haftalık görünüyor ama kalp atışı yok ama hala oluşmamış da olabilir sağlıksız bir gebelikte olabilir dedi iki gün arayla kan testi istedi ve ikisinde de 10.000 çıktı acildeki doktorda dış gebelik olabilir dedi değer stabil kaldığı için dedi ve kendi doktorumla gidip konuşmamı söyledi ama grevden dolayı gidemedim iki gün nasıl beklicem bilmiyorum apayrı şeyler söylediler bu tarz bir durum yaşayan var mı?

Merhabalar öncelikle 17 Nisan son adet tarihimdi ve 23 Mayıs'ta gebelik testi yaptım çift çizgi çıkınca 24 Mayıs'ta kan testi yaptırdık ve 364 çıktı değerim 2 haftalık gebe olduğum söylendi daha sonra hastaneye hiç gitmedim ta ki 4 temmuza kadar önce özel bir hastaneye gittim ve son adet tarihime göre 11 haftalık olmam gerektiği söylendi ama gebeliğin normal seyrinde gelişmediği için bebeğin kalbinin 6.hftasinda durduğu söylendi ve kürtaj olmam gerekiyormus sonraki gün başka bir doktora gittim o da 6 haftalık görünüyor ama kalp atışı yok ama hala oluşmamış da olabilir sağlıksız bir gebelikte olabilir dedi iki gün arayla kan testi istedi ve ikisinde de 10.000 çıktı acildeki doktorda dış gebelik olabilir dedi değer stabil kaldığı için dedi ve kendi doktorumla gidip konuşmamı söyledi ama grevden dolayı gidemedim iki gün nasıl beklicem bilmiyorum apayrı şeyler söylediler bu tarz bir durum yaşayan var mı?
1. sı 24 mayısta ogrendıgın gebelık kesınlıkle 10 haftadan buyuk cıkar. 6 haftada kalmıs gelısmemıs yanı. o dger gıtttıgın dr a 24 mayıstakı kan tahlılını gostermedın mı? ne dıye boyle bısı soyledı anlamadım. 2.si dıs gebelık kese kocaman gozunun onundeyken nasıl mumkun olsun? ıkısınde nasıl 10000 cıktı e nabızdan bı ss alıp atsana.

Bende hiçbir şey anlamış değilim karışık olan kafami daha da karistirdilar ve tedirginliğim iki kat arttı çok çok ayrı konuştu iki doktorda farklı bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• 1657202588537..jpg
    1657202588537..jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 526
Neden o kadar uzun süre kontrole gitmediniz? Gittiniz anlamadılar mi yoksa?

İlk başta biraz geçsin diye bekledim açıkçası ama daha sonra devlete gidicem diye sıra bulamadım en son özele gittim artık.

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Hem 6 haftalık olduğuna dair ve kalbinin atmadığına dair yorumda bulunuyorlar hem de dış gebelikten şüphelendiklerini söylüyorlar nasıl oluyor ki o? Dış gebelik olsa kese oluşmaz, kese oluşmazsa 6 haftalıkken kalp atımi ve gelisimi durmuş diye bir yorumda da bulunamazlar. Aynı doktor mu söyledi bunları? Yoksa farklı doktorlar farkli yorumlarda mı bulundular?

Normalde 11 haftalık olması lazım ama 6 haftalık görünüyor gelişmemiş ve kalbi durmuş diyen doktor ayrı, 6 haftalık görünüyor ama hala kalp atışı oluşmamış olabilir diyen doktor ayrı en son dış gebelik olma ihtimali var diyen doktorda acilde kan tahlilleri iki gün arayla aynı çıkınca öyle bir çıkarımda bulundu. İlk gebeliğim fazlasiyla tecrubesizim ve asla durumu anlayamıyorum.

Dış gebelik ihtimali falan olmasında çok korkuyorum gerçekten insan internetten araştırdıkça daha da korkuyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏

Dış gebelik ihtimali falan olmasında çok korkuyorum gerçekten insan internetten araştırdıkça daha da korkuyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Merhaba, naptınız acaba? Bir gelisme var mı? 2 tane doktor keseyi gorüp yorum yaptığina göre dış gebelik oldugunu düşünmüyorum şahsen.

Kan testi farklı yerlerde mi yapıldı onunla alakalı olabilir belki sorun, gebe olduğunu öğrenince folik asit kullanmaya başlamış mıydın birde

Merhaba, naptınız acaba? Bir gelisme var mı? 2 tane doktor keseyi gorüp yorum yaptığina göre dış gebelik oldugunu düşünmüyorum şahsen.
Merhaba, son gittiğim doktorda bebeğin kalbi 5-6 haftalıkken durmuş ve 5 haftadır da karnında ölü rahme yapıştığı için artık alınması lazım düşmesini beklemeyin artık size zarar vermeye başlamış dedi, zaten kan değerlerinde enfeksiyon falan yüksek çıkmıştı kürtaj oldum ne yazık ki...

Kan testi farklı yerlerde mi yapıldı onunla alakalı olabilir belki sorun, gebe olduğunu öğrenince folik asit kullanmaya başlamış mıydın birde
İki gün arayla aynı hastanede yapıldı kan testi, folik asitte gebe olduğunu öğrendiğim hafta kullanmaya başlamıştım ne yazık ki nasibi yokmuş bebişimizin...

Merhaba, son gittiğim doktorda bebeğin kalbi 5-6 haftalıkken durmuş ve 5 haftadır da karnında ölü rahme yapıştığı için artık alınması lazım düşmesini beklemeyin artık size zarar vermeye başlamış dedi, zaten kan değerlerinde enfeksiyon falan yüksek çıkmıştı kürtaj oldum ne yazık ki...
Çok geçmiş olsun. Yaşayan birisi olarak zor bir durum olduğunu biliyorum ama en azından dış gebelik olmamasına sevindim sizin adınıza.

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllah

X