Beta hcg testi düzensiz artıyor ama kese ve yolk kesesi göründü benim gibi olup sağlıklı ilerleyen var mı acaba ??

1esraogz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
15
2
29
Merhaba hanımlar 23 eylülde dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 ekimde gebe olduğumu öğrendim beta kan testi sonuclarim ilk günden itibaren iki günde bir şu şekilde arttı;
318, 718, 1443, 2183, 3059, 3258, bir hafta sonra tekrar beta yaptırdım 4960 çıktı bir haftada çok düşük yükselmiş :KK43:
İlk üç değerim çok normal ilerlerken bir anda bozulmaya başladı ve düzensiz arttı ama Keseyi ve bir hafta sonra da yolk saç beslenme kesesini gördük doktorlar sağlıksız gebelik olma ihtimali yüksek diyor benim gibi olup sağlıklı hamilelik geçiren veya doğum yapan var mı acaba ? :KK43:(

Son düzenleme:
Birebir aynısını yaşıyorum yolk sac ve kalp atımı göründü ama kese küçük geç döllenme olamaz çünkü tip bebek. Bana da haber verir misiniz durumu . Ben haftaya kontrole gideceğim haber veririm. Bazen bu gebelikler olumlu oluyor bazen düşüyormuş ama kadın doğum tam bir muamma herşey yolunda da gidebilir. Doktorların net bişey söyleyememesi de bilimsel olarak net bilgiler olmaması. Benim de şu an kanamam yok. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlar

Birebir aynısını yaşıyorum yolk sac ve kalp atımı göründü ama kese küçük geç döllenme olamaz çünkü tip bebek. Bana da haber verir misiniz durumu . Ben haftaya kontrole gideceğim haber veririm. Bazen bu gebelikler olumlu oluyor bazen düşüyormuş ama kadın doğum tam bir muamma herşey yolunda da gidebilir. Doktorların net bişey söyleyememesi de bilimsel olarak net bilgiler olmaması. Benim de şu an kanamam yok. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlar
Ben daha kalp atisini duyamadım inşallah yarın duyabilirim hangi hastanede oldunuz tüp bebek tedavisini

Bhcg 4000 civarı olması gerekirken 2000 küsürdü, zaten kese de küçüktü, 1 hafta sonraki kontrolde kese çok büyümemiş az büyümüş ama yolk ve kalp atımı görünüyordu. Bu nedenle doktor 1 hafta beklememiz gerekiyor dedi. Aslında çok umudum yoktu kontrolde hatta sonlandıralım hemen diye düşünmüştüm ama beklememizi önerdiler. Kısmet hayırlısı. Antalya IVF

Bhcg 4000 civarı olması gerekirken 2000 küsürdü, zaten kese de küçüktü, 1 hafta sonraki kontrolde kese çok büyümemiş az büyümüş ama yolk ve kalp atımı görünüyordu. Bu nedenle doktor 1 hafta beklememiz gerekiyor dedi. Aslında çok umudum yoktu kontrolde hatta sonlandıralım hemen diye düşünmüştüm ama beklememizi önerdiler. Kısmet hayırlısı. Antalya IVF
Benimde aynı öyle oldu devlet direkt sağlıksız gebelik duruyor dedi yolk bile göremedi sonra özele gittim muayene için orada yolk kesem göründü ama doktor çok umutlanma dedi bakalım yarın neler duyacağım inşallah güzel haberler alırız bekleyen herkes. Suan kaç haftalıksınız kaç haftadayken duydunuz kalp atisini

6+4 Ken gittik gördük ama daha yeni oluşuyordu, ama kese 5+4 ile uyumlu. Tüp bebek olduğu için geç döllenme olamaz. Tabi bilemiyorum da nasıl sonuçlanacak. Forumda benzer birini takip ettim. Sonrasında 28 haftada ciddi kalp problemi yaşamış bebeği. Sağlıksız ise hiç olmamasını isterim kendi adıma

6+4 Ken gittik gördük ama daha yeni oluşuyordu, ama kese 5+4 ile uyumlu. Tüp bebek olduğu için geç döllenme olamaz. Tabi bilemiyorum da nasıl sonuçlanacak. Forumda benzer birini takip ettim. Sonrasında 28 haftada ciddi kalp problemi yaşamış bebeği. Sağlıksız ise hiç olmamasını isterim kendi adıma
Bende iyle
bende öyle düşünüyorum ileride daha çok bağlanıp kaybetmek daha zor gelecektir. O yüzden rabbim kolaylaştırsın hayırlı olanı

Amin inşallah, doktor kontrolüne gidince haber verir misiniz ne durumdasınız diye
Merhaba canim kontrolden geldim kesem çok güzel buyumus ama yolk kesesi de görünmedi bebekte.. sağlıksız gebelik net diyebiliriz artık kürtaj olman gerekiyor dedi hayırlısı böyleymiş..

Çok geçmiş olsun sağlıksız olmasındansa böylesi çok daha iyi. Ben de diğer kadınlara ışık olsun diye yazacağım gelişmeleri. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size de bana da . Hep şöyle dua ediyorum çocuğum doğup çok acı çekecekse veya birilerine çok acı çektirecekse hiç doğmasın. Herşeyde bir hayır vardır.

Çok geçmiş olsun sağlıksız olmasındansa böylesi çok daha iyi. Ben de diğer kadınlara ışık olsun diye yazacağım gelişmeleri. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size de bana da . Hep şöyle dua ediyorum çocuğum doğup çok acı çekecekse veya birilerine çok acı çektirecekse hiç doğmasın. Herşeyde bir hayır vardır.
Aynen öyle en iyisini bilen Allah.. insallah siz güzel haberler alırsınız

X