Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç korkmayın. Stres her şeyin başı. Benim gebeliğim 26 değer ile başladı. Burada 9 değerle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar varmış. Şu an önemli olan artış. Umudunuzu kaybetmeyin.
Merhaba bende 5 tane test yaptım ve hepsi silik çıktı bugün kan verdim kan 1.20 çıktı sizce yükselir mi bebek yoksa neden diğer çizgi çıkıyor Eki Görüntüle 3573103
Merhaba. Bu değer yükselir mi bilmiyorum ama genelde testlerin hatalı çıktığını söylüyorlar. Tabii siz 5 tane test yapmışsınız. Ne desem bilemedim. Hepsi aynı marka mıydı?
Merhaba. Bu değer yükselir mi bilmiyorum ama genelde testlerin hatalı çıktığını söylüyorlar. Tabii siz 5 tane test yapmışsınız. Ne desem bilemedim. Hepsi aynı marka mıydı?
Merhaba. Bu değer yükselir mi bilmiyorum ama genelde testlerin hatalı çıktığını söylüyorlar. Tabii siz 5 tane test yapmışsınız. Ne desem bilemedim. Hepsi aynı