• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg sorunu..

dlktrn55

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
69
78
18
29
arkadaşlar merhaba ..
aranıza yeni katıldım sevinçlerinize hüzünlerinize yaklaşık 3 aydır ortak oluyorum.. :)
gelelim konuya dün bta hcg testi sonucunda (35.49 çıktı) hamile oldugumu ögrendim.fakat doktor 2 gün sonra tekrar gel kimyasal gebelik olabilir dedi sevincim kursagımda kaldı :( çok istiyorum anne olmayı benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba düşünceleriniz yardımlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim..

Genellikle gebeligin erken dönemlerinde hcg düsuk ciktiginda doktorlar onlem olarak 2.bir kan tahlili istiyorlar. Merak edilecek brsey yok canim. Benim degerlerim
18.2
55.3
90.2
284.8 seklinde katlandi son teste kadar da doktorum tahlile devam ettirdi.

Ama mesela birde gec ogrenenler var mesela adeti 1 hafta gecmiş kan tahlili yaptirmis degeri 1855 cikmiş. Doktor birdaha tahlil geregi duymuyor cunku ultrasonda gorulebilecek boyuta gelmiş...

Umarim faydali bir yorum olmustur 🥰

Genellikle gebeligin erken dönemlerinde hcg düsuk ciktiginda doktorlar onlem olarak 2.bir kan tahlili istiyorlar. Merak edilecek brsey yok canim. Benim degerlerim
18.2
55.3
90.2
284.8 seklinde katlandi son teste kadar da doktorum tahlile devam ettirdi.

Ama mesela birde gec ogrenenler var mesela adeti 1 hafta gecmiş kan tahlili yaptirmis degeri 1855 cikmiş. Doktor birdaha tahlil geregi duymuyor cunku ultrasonda gorulebilecek boyuta gelmiş...

Umarim faydali bir yorum olmustur 🥰
merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için.. ben 40 günde bir adet görüyorum ayın 11,inde adet görmem gerekirken hala olmadım dün test yaptırdım 35.49 çıktı. benim adetim bu duruma göre tam 1 haftamı gecikmiş olur yoksa adet olmam gereken tarih aralıgını çıkararak mı hesaplamam gerekiyor kafam çok karışık ne düşünecegimi şaşırdım. :eek::olamaz:

Siz sadece son adet tarihinizi unutmayin yeter. Doktor ultrasona girdiginizde kac haftalik oldugunu soyluyo zaten

Merhabalar arkadaşlar kaç gündür yazılanları okuyorum dayanamadım artık :) Ben 3 aylık evliyim adetim 12 gün geçti. 20 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu olmadım. 25 Ağustos'ta kan testi yaptırdım sonuç 47 çıktı. Ertesi gün sabah idrar testi yaptım evde silik çıktı. 27 Ağustos'ta gece eşşek arısı sokması nedeni ile acile gittim :KK48: şükür alerjim yokmuş eşim doktora gebelik şüphemiz var deyince tekrar test yapıldı sonuç 68.03 çıktı. 29 Ağustos'ta kadın doğum doktoruna gittim değerler çok düşük hamilesiniz diyemem kimyasal gebelik genelde bu durumlar dedi ve değerler dedi. Ben dedim kendi kendime tamam değilim hamile diye.İlk defa kimyasal gebelik diye birşey duydum. 31 Ağustos'ta sabah kan verdim sonucum 407.06 çıktı. Herhangi bir kanama olmadı sadece 5 gün önce çok az bir damla şeklinde pembemsi bir leke oldu. Biri yardım etsin hamile miyim kimyasal gebelik mi düşünmekten gece uyuyamıyorum. Belirsizlik çok zor bişeymiş Allah yardım etsin .

Merhabalar arkadaşlar kaç gündür yazılanları okuyorum dayanamadım artık :) Ben 3 aylık evliyim adetim 12 gün geçti. 20 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu olmadım. 25 Ağustos'ta kan testi yaptırdım sonuç 47 çıktı. Ertesi gün sabah idrar testi yaptım evde silik çıktı. 27 Ağustos'ta gece eşşek arısı sokması nedeni ile acile gittim :KK48: şükür alerjim yokmuş eşim doktora gebelik şüphemiz var deyince tekrar test yapıldı sonuç 68.03 çıktı. 29 Ağustos'ta kadın doğum doktoruna gittim değerler çok düşük hamilesiniz diyemem kimyasal gebelik genelde bu durumlar dedi ve değerler dedi. Ben dedim kendi kendime tamam değilim hamile diye.İlk defa kimyasal gebelik diye birşey duydum. 31 Ağustos'ta sabah kan verdim sonucum 407.06 çıktı. Herhangi bir kanama olmadı sadece 5 gün önce çok az bir damla şeklinde pembemsi bir leke oldu. Biri yardım etsin hamile miyim kimyasal gebelik mi düşünmekten gece uyuyamıyorum. Belirsizlik çok zor bişeymiş Allah yardım etsin .
merhaba canım benim aynı sorunu bende yaşadım değerlerin her gittiginde yüksek çıkmış yazdığına göre buda normal gebeliğe işarettir.korkma bende senin gibi endişelenmiştim ama degerlerin normal gebelik olarak görünüyor aynı sorunu bende yaşadım.2 gün arayla test yaptırdım degerler normal çıkınca kimyasal gebelik olmadığı anlaşıldı,şidi 9 haftalık hamileyim :nazar: yarın kalbini dinleyecegim inşallah

Kızlar benim adetim 10 gün geçti . Bugün ultrasonla bakıldı birşey yok dedi doktor . Eve geldimde kanamam az vardı . Kan sonucum 2.7 ne demek sizde

Back