Gebeliğe Hazırlık beta hcg sonucundan anlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gel alalim dedi gitmeyecem bekleyecem ölmedi yasayacak inanmiyorum artik hic birine
Canim degerin yükselmeye devam wtseydi kalp atisi icin 1 hafta daha beklenebilirdi..ama kan degerin düstuyse maalesef kaybetmişsin..kalp atisinida duymadiysan kimyasal gebelik olmuş olabilir :KK43:( kurtaja gerek olmuyor diye biliyorum değerin sıfıra düsene kadar kan vericeksin ama kese cok buyuduyse tabi kurtaj gerekebilir doktora güvenmelisin

gel alalim dedi gitmeyecem bekleyecem ölmedi yasayacak inanmiyorum artik hic birine
Canım benım cok iyi anlıyoruz seni burdaki hanımlarda bende yasadık bunu kimyasal gebelik ama ben üzülmemiştim en azından hamile kalabiliyormuşum demistim sende icini ferah tut saglıklı gebelik olmadıgı için böyle oluyormuş moralını yuksek tut icimden geldi yazmak istedm sana💜

Canim degerin yükselmeye devam wtseydi kalp atisi icin 1 hafta daha beklenebilirdi..ama kan degerin düstuyse maalesef kaybetmişsin..kalp atisinida duymadiysan kimyasal gebelik olmuş olabilir :KK43:( kurtaja gerek olmuyor diye biliyorum değerin sıfıra düsene kadar kan vericeksin ama kese cok buyuduyse tabi kurtaj gerekebilir doktora güvenmelisin
kesenin buyuklugunu nasil bilmiyorum fotografi var elimde bazi yerlerde kese gorundukten sonra beta hcg bakilmanin omemi yok diye pazartesi gidecem yine bakarlar ultrasonla yapacak bisey kalmiyor geri sanirim

X