Gebeliğe Hazırlık beta hcg sonucundan anlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
persembe gunu 6hafta 5 gunluk gebe oldugumu ogrendim bilmiyordum hamile oldugumu doktor kalp atisi yok dedi alinmasa lazim dedi dun badka bi doktora gittim oda ultrasona gore 4 haftalik diyor ben ekimin 9 da lekenlenme gordum oda ustune gormeymis oyle dedi dolu dolu adetimi eylulun 10 da gormustum 3 haftada bir adet olanlardanim betahcg atsam bi bakarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20211126-094925.jpg
    Screenshot_20211126-094925.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 91
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tek bhcg ile bişi söylemek doğru olmaz, 2 gün sonra aynı laboratuvarda tekrar yaptırın, eğer artış minimum yüzde 60 ise güzel ilerliyor demektir.

Aynen gebito doğru söylüyor. Kese genelde 1500 üstü olunca oluşur. Bebek kalp atışı 8.hafta sonunu bulabiliyor. Geç döllenme vs olabilir.

keseyi gorduk atayim bi bakarmisiniz
Hayırlı olsun. Şimdi sıra kalp atisini duymaniza gelmiş. Umarım sağlık bir şekilde kalp atışını duyarsınız. Doktorlar kalp atışı oluşana kadar hamilesiniz demiyor maalesef. Bir sürü gebelik çeşidi olduğu için. Dış, kimyasal, boş gebelik gibi. Ama icinizi ferah tutun. Haftaya tekrar 2 farklı doktora gidin. Ultrason cihazı da çok önemli.
Şahsen ben 6+4 de uni Hastanesi'ne gittim kalp atışı yok daha dedi. 3 gün sonra özele gittim, nasıl yok dedi doktor, 116 atiyordu kalbi.

Hayırlı olsun. Şimdi sıra kalp atisini duymaniza gelmiş. Umarım sağlık bir şekilde kalp atışını duyarsınız. Doktorlar kalp atışı oluşana kadar hamilesiniz demiyor maalesef. Bir sürü gebelik çeşidi olduğu için. Dış, kimyasal, boş gebelik gibi. Ama icinizi ferah tutun. Haftaya tekrar 2 farklı doktora gidin. Ultrason cihazı da çok önemli.
Şahsen ben 6+4 de uni Hastanesi'ne gittim kalp atışı yok daha dedi. 3 gün sonra özele gittim, nasıl yok dedi doktor, 116 atiyordu kalbi.
ayyyy cok mutlu oldum sizin adiniza cok moral oldu yasadiklariniz banada insallah benimde oyledir

evet evet canim benim hatirlandin demek paylasimlarimi oyleydi ben 6 haftalik oldugunda ogrendim hamile oldugumu ne bi test yaptim nede baska bisey kist varvsaniyordum 47 gun once adet gibi bisey gordum sonra bida gormemistim ogrendim ama kalp atisi yok diyor dk beylta hcg 4 haftalik gosteriyor ultrason 6 haftalik yok ölmüs hata gel bugun alalim drdi badka doktor gittim tekrsr betshcg vedim onu bekliyorum bende ne yapacagimi sasirdim

amin insallah kuzum sizinde guzel olur hersey insallah sizinde 6 ayami denk geliyor son adet tarihin nedir acaba
Benim son Adetim 4 Eylül canım ama sen üstüne görmüşsün farklı bişey olmuş yoksa son adetine göre olsa sen 11 haftalık olurdun şu kalp atışını da duy inşallah rahat edelim

Benim son Adetim 4 Eylül canım ama sen üstüne görmüşsün farklı bişey olmuş yoksa son adetine göre olsa sen 11 haftalık olurdun şu kalp atışını da duy inşallah rahat edelim
10 eylulde adet gordum 9 ekimde falan tam bilmiyorum adet benzeri bisey yasadim bidaha hic birsey gormedim brn kist diye gittim agrim coktu ne kisti 6haftalik gebesin dedi soka girdim konusamadim bile boyle iste doktor ustune gormusun dedi senin dedigin gibi

insallah gulum kalp atisini bekliyorum 8 haftaya kadar bekleyecem.doktor kontrol ihmal etmeyecem bugun farkli bi doktora daha gitcem beta hcg bekliyorum dunden beri cikmadi e nabiza bakip duruyorum

ayyyy cok mutlu oldum sizin adiniza cok moral oldu yasadiklariniz banada insallah benimde oyledir
Beta HCG ye bakılmaya gerek yok artik gibi. Kese oluşmuşsa önemli olmuyor o pek. Sizinki 2000lerde. Şimdi kalp atışını bekleyeceksiniz. İnşallah duyarsınız 🤲🏻

X