- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
- Konu Sahibi barbie1986
-
Hayır düşük falan yapmayacaksın benim ilk gebeliğimde de böyle oldu progestandan sonra hemen kesiliyor. Bebek yerleştiği için böyle oluyor. Meraklanma. Progestanı kullan ve ilk 3 ayda dinlen sıkıntı olmaz. Toplu taşımaya falan binme yani evde dinlenebiliyorsan evde dinlen. Progestan zaten bir güzel uyutur ki anlatamam... Hayırlı olsun bebeğin canım...Cuma günü doktora gittim beta hcg değerim 2587 çıktı ama keseyi alttan bakarak görebildik. Bi kaç saat öncede acilden geldim sabah çok ama çok açık pembe bi akıntım var peçeteyle silince gördüm. Sonra bi kaç saat öncede yine silince hafif kahverengi leke gördüm acile gittim bu kez karından baktı ve progestan verdiçok korkuyorum düşükmü yapcam yoksa
Hayır düşük falan yapmayacaksın benim ilk gebeliğimde de böyle oldu progestandan sonra hemen kesiliyor. Bebek yerleştiği için böyle oluyor. Meraklanma. Progestanı kullan ve ilk 3 ayda dinlen sıkıntı olmaz. Toplu taşımaya falan binme yani evde dinlenebiliyorsan evde dinlen. Progestan zaten bir güzel uyutur ki anlatamam... Hayırlı olsun bebeğin canım...Cuma günü doktora gittim beta hcg değerim 2587 çıktı ama keseyi alttan bakarak görebildik. Bi kaç saat öncede acilden geldim sabah çok ama çok açık pembe bi akıntım var peçeteyle silince gördüm. Sonra bi kaç saat öncede yine silince hafif kahverengi leke gördüm acile gittim bu kez karından baktı ve progestan verdiçok korkuyorum düşükmü yapcam yoksa
inşallah canım inşallah o kadar çok korkuyorum ki geceden beri kaç defa lavaboya gidip kontrol ettim ama çok şükür hiç leke görmedim ve inşallahta görmem hep evdeyim zaten bi yere gitmiyorum hep dinleniyorum bebeğim herşeyden önemli çok teşekkür ederim içime su serptin inanHay
Hayır düşük falan yapmayacaksın benim ilk gebeliğimde de böyle oldu progestandan sonra hemen kesiliyor. Bebek yerleştiği için böyle oluyor. Meraklanma. Progestanı kullan ve ilk 3 ayda dinlen sıkıntı olmaz. Toplu taşımaya falan binme yani evde dinlenebiliyorsan evde dinlen. Progestan zaten bir güzel uyutur ki anlatamam... Hayırlı olsun bebeğin canım...
Ben de çok panik yapmıştım ve tedirgin olmuştum ilk hamileliğimde ama allah şükür progestandan sonra sıkıntı olmadı. Eğer düşeceği varsa kanama devam ederdi emin ol. Bir arkadaşım progestanı kısa aralıklarla hem ağızdan hem vajinadan aldı buna rağmen kanaması artarak devam etti ve düşük yaptı maalesef... Lekelenme kesildiyse hiç birşey olmaz. Sen yan gelip yatmanın keyfini çıkar bol bol canım. Hayatında yaşayabileceğin en keyifli dönem :) allahım güle oynaya geçirmeyi nasip etsin inşallah :)inşallah canım inşallah o kadar çok korkuyorum ki geceden beri kaç defa lavaboya gidip kontrol ettim ama çok şükür hiç leke görmedim ve inşallahta görmem hep evdeyim zaten bi yere gitmiyorum hep dinleniyorum bebeğim herşeyden önemli çok teşekkür ederim içime su serptin inan
O günden sonra ara ara çok ama çok az geliyor dün hastaneye gittim doktorum düşük tehlikem olmadığını söyledi ama dinlen bol bol dedi böyle lekenlenmeler kan olmadigi sürece olabilir dedi progestana devam dedi inşallah canım dediğin gibi Güle oynaya geciririm hamileligimi güzel dileklerin için çok teşekkürlerBen de çok panik yapmıştım ve tedirgin olmuştum ilk hamileliğimde ama allah şükür progestandan sonra sıkıntı olmadı. Eğer düşeceği varsa kanama devam ederdi emin ol. Bir arkadaşım progestanı kısa aralıklarla hem ağızdan hem vajinadan aldı buna rağmen kanaması artarak devam etti ve düşük yaptı maalesef... Lekelenme kesildiyse hiç birşey olmaz. Sen yan gelip yatmanın keyfini çıkar bol bol canım. Hayatında yaşayabileceğin en keyifli dönem :) allahım güle oynaya geçirmeyi nasip etsin inşallah :)
Canım ilk testle ikinci test Arasında 5 gün mu varbende anlamadım ki neden böyle söyledi aklımı karıştırdı çokta mutlu olmuştum sonucu görünce ama o söylediğinden sonra aklımı karıştırdı umarım dediğin gibi herşey yolunda olur teşşekür ederim mutlaka yazcam
Evet 5 gün var ilk testim adetime 3 gün kala 23 5 gün sonra 416 artmıştı ama doktorun dediği gibi anormal değilmiş doktor yersiz bi açıklama yapmış çok şükür hersey yolundaCanım ilk testle ikinci test Arasında 5 gün mu var
şükür canım ya sevindim asıl yükselmese sorun cok yükselmesi sorun diye ilk defa duydum yaniEvet 5 gün var ilk testim adetime 3 gün kala 23 5 gün sonra 416 artmıştı ama doktorun dediği gibi anormal değilmiş doktor yersiz bi açıklama yapmış çok şükür hersey yolunda
Sağol canim aynen öyle doktorlar bazen çok sacmaliyorlar zaten hassas bir dönem geciriyoruz moral bozmakta bir numaralar çok takılmamak lazım stres yapmamak lazım akisına bırakmak lazım ama tedbiride bırakmamak lazımşükür canım ya sevindim asıl yükselmese sorun cok yükselmesi sorun diye ilk defa duydum yanidoktorlarda saolsunlar korkutmak için elinden geleni yapıolar zaten cok hassas oluyoruz
Kalp atışlarını duydunuz mu canımSağol canim aynen öyle doktorlar bazen çok sacmaliyorlar zaten hassas bir dönem geciriyoruz moral bozmakta bir numaralar çok takılmamak lazım stres yapmamak lazım akisına bırakmak lazım ama tedbiride bırakmamak lazım
hayır henüz duymadım haftaya perşembeye gel dedi doktor bekliyorum inşallah duyabilirim sen ne zaman duymuştın birde merak ettim cinsiyeti belli oldumuKalp atışlarını duydunuz mu canım
6+4tu canım duyduğumuzda yok daha cinsiyet belli deil 19undaa belli olcak ınsallah :)hayır henüz duymadım haftaya perşembeye gel dedi doktor bekliyorum inşallah duyabilirim sen ne zaman duymuştın birde merak ettim cinsiyeti belli oldumu
İnşallah bende haftaya duyabilirim Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin6+4tu canım duyduğumuzda yok daha cinsiyet belli deil 19undaa belli olcak ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?