Vajinal mi baktı?Merhaba kızlar en son 28 Haziran'da adet oldum. Bir sonraki adet günüm 26 temmuz gösteriyodu. Düzenli 28 günde bir oluyodum. Adet olmadım 5-6 gün gecikti bu sabah evde test yaptım aşırı net çizgi çıktı sonra öglen doktora gittim ultrasonla bakınca göremedim sen bi kan ver yarın bakarız sonucuna dedi, şimdi sonuç cıkmıs e nabızdan baktım beta 2544 çıkmış.
Hesaplara göre 4 hafta 5 günlük oluyor bugün. Pek bi bilgim yok sormak istiyorum doktorun bu kesenin görmemesi normal mi bugun?
Kasıktan baktıysa göremeye bilir ama vajinal bakıpta göremediyse bir problem olabilirMerhaba kızlar en son 28 Haziran'da adet oldum. Bir sonraki adet günüm 26 temmuz gösteriyodu. Düzenli 28 günde bir oluyodum. Adet olmadım 5-6 gün gecikti bu sabah evde test yaptım aşırı net çizgi çıktı sonra öglen doktora gittim ultrasonla bakınca göremedim sen bi kan ver yarın bakarız sonucuna dedi, şimdi sonuç cıkmıs e nabızdan baktım beta 2544 çıkmış.
Hesaplara göre 4 hafta 5 günlük oluyor bugün. Pek bi bilgim yok sormak istiyorum doktorun bu kesenin görmemesi normal mi bugun?
Ozaman çok canını sıkıp stres yapma vajinal ultrasonda görecektir büyük ihtimal rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rica etsem belirtileriniz neydi yazarmısınızHayır göbekten
Bi hafta kala gögüs agrım oldu şişti, dokununca acıdı. Sürekli adet olcak gibi agrım oldu bir deOzaman çok canını sıkıp stres yapma vajinal ultrasonda görecektir büyük ihtimal rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rica etsem belirtileriniz neydi yazarmısınız
Benimde son reglden 17 gün sonra garip belirtiler yaşıyorum ama bakalım bugün 22. Gün son 7 gün kaldı regleBi hafta kala gögüs agrım oldu şişti, dokununca acıdı. Sürekli adet olcak gibi agrım oldu bir de
İnsallah sağlıklı bir şekilde gebelik olur senin içinde benim içindeBenimde son reglden 17 gün sonra garip belirtiler yaşıyorum ama bakalım bugün 22. Gün son 7 gün kaldı regle
İnşallah inşallahhhhİnsallah sağlıklı bir şekilde gebelik olur senin içinde benim içinde
Benim 2600 küsürlerde vajinal bakıldı ve görünmedi ben de korkup buraya konu açmıştım hattaMerhaba kızlar en son 28 Haziran'da adet oldum. Bir sonraki adet günüm 26 temmuz gösteriyodu. Düzenli 28 günde bir oluyodum. Adet olmadım 5-6 gün gecikti bu sabah evde test yaptım aşırı net çizgi çıktı sonra öglen doktora gittim ultrasonla bakınca göremedim sen bi kan ver yarın bakarız sonucuna dedi, şimdi sonuç cıkmıs e nabızdan baktım beta 2544 çıkmış.
Çok tesekkur ederim yorumun için, sağlıkla kucagına alırsınız insallahBenim 2600 küsürlerde vajinal bakıldı ve görünmedi ben de korkup buraya konu açmıştım hattaiki gün sonra gittim tekrar doktora göründü, şu anda 16 haftalık hamileyim
Doktorumda genellikle 3000 lerde görünür demişti, korkmayın yani görünür Allahın izniyle
3 bin ve üzerinde karından gözükür 2 gün sonra değerin 5 bin küsur lerde olacağı için gözükebilir daha çok yeni vajinalda gözükür bence stres etme sorun yok daha çok yeni çünkü bol bol dinlen bol su iç ağır iş vs yapmaMerhaba kızlar en son 28 Haziran'da adet oldum. Bir sonraki adet günüm 26 temmuz gösteriyodu. Düzenli 28 günde bir oluyodum. Adet olmadım 5-6 gün gecikti bu sabah evde test yaptım aşırı net çizgi çıktı sonra öglen doktora gittim ultrasonla bakınca göremedim sen bi kan ver yarın bakarız sonucuna dedi, şimdi sonuç cıkmıs e nabızdan baktım beta 2544 çıkmış.
Çok teşekkür ederim yarın tekrar baktırıcam3 bin ve üzerinde karından gözükür 2 gün sonra değerin 5 bin küsur lerde olacağı için gözükebilir daha çok yeni vajinalda gözükür bence stres etme sorun yok daha çok yeni çünkü bol bol dinlen bol su iç ağır iş vs yapma
Maşallah baya yüksek çıkmış bazen geç görünebiliyor canım çok duydum umarım sağlıklı güzle ilerlerMerhaba kızlar en son 28 Haziran'da adet oldum. Bir sonraki adet günüm 26 temmuz gösteriyodu. Düzenli 28 günde bir oluyodum. Adet olmadım 5-6 gün gecikti bu sabah evde test yaptım aşırı net çizgi çıktı sonra öglen doktora gittim ultrasonla bakınca göremedim sen bi kan ver yarın bakarız sonucuna dedi, şimdi sonuç cıkmıs e nabızdan baktım beta 2544 çıkmış.