Hatta 4 haftalık dediMerhaba arkadaşlar ben 30 Nisan'da kan tahlili yaptırdım adetimin gecikmesi üzerine beta HCG sonucum 971 çıktı aile hekimim hamilesin dedi hamilelik var mı kizlarr
Evet hamilesiniz hayırlı olsun. Tekrar kan vermiş olsaydınız sağlıklı mı diye kontrol edilirdi. Bu hafta içi doktordan randevu alın kese görünürMerhaba arkadaşlar ben 30 Nisan'da kan tahlili yaptırdım adetimin gecikmesi üzerine beta HCG sonucum 971 çıktı aile hekimim hamilesin dedi hamilelik var mı kizlarr
Teşekkür ederim kadın dogumcuya gideceğim ihsallah sagliklidurEvet hamilesiniz hayırlı olsun. Tekrar kan vermiş olsaydınız sağlıklı mı diye kontrol edilirdi. Bu hafta içi doktordan randevu alın kese görünür
Teşekkür ederim kadın dogumcuya gideceğim ihsallah sagliklidir kaç haftalik acaba
Teşekkür ederim son adet tarihim 1 NisanHayırlı olsunson adet tarihinize Göre hesaplanıyor haftası
Teşekkür ederim son adet tarihim 1 Nisan kadin dogumcuya gitsem kese görunur mu acaba
Pazartesi giderseniz görünür muhtemelen keseniz evetTeşekkür ederim son adet tarihim 1 Nisan
Tamamdır teşekkür ederimPazartesi giderseniz görünür muhtemelen keseniz evet
değeriniz gayet güzel son adet tarihinize göre 5+2 günlük olduğu için kalp atışı duyamamanız çok normal 6-7. haftada duyuluyor genelde :)Merhabalar ben bugün kadın dogumcuya gittim HCG değerim 16736.6 olmuş değer normalmi keseyi gördu ama kalp atışını duyamadi
Son adetiniz ne zamandıMerhabalar ben bugün kadın dogumcuya gittim HCG değerim 16736.6 olmuş değer normalmi keseyi gördu ama kalp atışını duyamadi
Ha 5+2 yazmış arkadaş normal o zaman kalp atışı için erkenSon adetiniz ne zamandı
Merhabalar ben bugün kadın dogumcuya gittim HCG değerim 16736.6 olmuş değer normalmi keseyi gördu ama kalp atışını duyamadibir
Bir hafta bekletir tekrar gittiğinde görürsün inşallahMerhabalar ben bugün kadın dogumcuya gittim HCG değerim 16736.6 olmuş değer normalmi keseyi gördu ama kalp atışını duyamadi
Teşekkür ederim doktor pazartesi gel dedi ihsallah o zaman duyarımdeğeriniz gayet güzel son adet tarihinize göre 5+2 günlük olduğu için kalp atışı duyamamanız çok normal 6-7. haftada duyuluyor genelde :)
İhsallah pazartesi gel dediBir hafta bekletir tekrar gittiğinde görürsün inşallah
5+2 kaç haftalık oluyorHa 5+2 yazmış arkadaş normal o zaman kalp atışı için erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?