Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. 25 temmuz adet günümdü ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim kan verdim 206 çıktı beta sizce normalmi düşük mü adet günümü daha geçmemiştim adet günümdr yapmıştım
Merhaba kızlar. 25 temmuz adet günümdü ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı doktora gittim kan verdim 206 çıktı beta sizce normalmi düşük mü adet günümü daha geçmemiştim adet günümdr yapmıştı
Hayırlı olsun bu arada bana kalırsa normal daha regline gelmeden silik çizgiyi görmüşsün. Değerini 2 günde bir kontrol ettir sürekli yükselmesi gerekli ya orda daha iyi anlarsın
Hayırlı olsun bu arada bana kalırsa normal daha regline gelmeden silik çizgiyi görmüşsün. Değerini 2 günde bir kontrol ettir sürekli yükselmesi gerekli ya orda daha iyi anlarsın