Beta hcg sonucum

Çoğu labda referans aralığı 10 a kadar diye biliyorum. Boşuna ümitlenip hayal kırıklığı yaşamanızı istemem

benim sonucum
Arkadaşlar beta hcg sonucum gebe olabilir miyim? En geç 25nde regl olmam gerekiyordu dün kan tahlıli yapıldı bir bakar mısınızEki Görüntüle 2976445
12 kasım yumurtalamam olmustu 22 aile hekimliğine gittim beta hgc 1,2 çıkmıştı doktor 10 gün sonra birdaha ver demişti adetim geçikti i 2 gün ayın 28 gibi 98 çıktı sonra 200 küsür 2 gün sonra 660 küsür kimyasal geçirdim

Arkadaşlar merhaba, 10 aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı. 25 aralıkta ilk kanı verdim 227 çıktı beta hcg. 27 aralıkta yani Bugün ikinci kanı verdim 369 çıktı. iki katı yükseliş bekliyoruz demiştir hemşire. Böyle bir deneyim yaşayan kimse var mıdır. varsa yardımcı olabilir mi.

İki günde bir kan vermeye devam edin katlanarak artması lazım bende yarın vereceğim bakalım icimizi ferah tutalım normal sanki yarın tekrar verin isterseniz yine konusuruz yarın burdan zaten
Daha çok yeni diye normal diyorlar içimi ferah tutmaya çalışıyorum salı günü hastane randevum var detaylı öğrencez inşallah

Evet benim bugun 33 cıktı doktorum her şey yolunda normal dedi 2 gün önce 22 cıkmıştı bugun tekrar 33.03 cıktı haftaya oersembe tekrar gideceğim
Gerçekten mi artışınız bana benziyor bende salı günü gidicem randevum var tam olarak nasıldı değerleriniz doktor neler söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…