- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 18
- 28
- Konu Sahibi pcoslu birbayan
-
Beşmiş referans aralıgı yaptırdıgım yerdeÇoğu labda referans aralığı 10 a kadar diye biliyorum. Boşuna ümitlenip hayal kırıklığı yaşamanızı istemem
5 se 5 in üstüne çıkmış olması lazim. Cikinca da onun 2 gunde bir 3 katına çıkması lazımBeşmiş referans aralıgı yaptırdıgım yerde
12 kasım yumurtalamam olmustu 22 aile hekimliğine gittim beta hgc 1,2 çıkmıştı doktor 10 gün sonra birdaha ver demişti adetim geçikti i 2 gün ayın 28 gibi 98 çıktı sonra 200 küsür 2 gün sonra 660 küsür kimyasal geçirdimArkadaşlar beta hcg sonucum gebe olabilir miyim? En geç 25nde regl olmam gerekiyordu dün kan tahlıli yapıldı bir bakar mısınızEki Görüntüle 2976445
merhaba evet cok şükür ki gebeyim 22.23 çıktı 48 saat sonra betam yarın tekrar kan vereceğim doktorum sonra bir hafta bekleriz dedi gerçekten mucize şükürler olsunSonucunuz ne oldu acaba gebelik varmıymış doktora gittiniz mi
2.5 haftalık olabilir benim 22.23 cıktı doktorum 2 haftalık yaklasık dediArkadaşlar hcg 39.43 kaç haftalıktır sizce
Benim pazar günü 39 çıkmıştı dün kanda 50 çıktı sizce artış nasıl az mı2.5 haftalık olabilir benim 22.23 cıktı doktorum 2 haftalık yaklasık dedi
3 haftalık falan oluyor.Arkadaşlar hcg 39.43 kaç haftalıktır sizce
İki günde bir kan vermeye devam edin katlanarak artması lazım bende yarın vereceğim bakalım icimizi ferah tutalım normal sanki yarın tekrar verin isterseniz yine konusuruz yarın burdan zatenBenim pazar günü 39 çıkmıştı dün kanda 50 çıktı sizce artış nasıl az mı
Daha çok yeni diye normal diyorlar içimi ferah tutmaya çalışıyorum salı günü hastane randevum var detaylı öğrencez inşallahİki günde bir kan vermeye devam edin katlanarak artması lazım bende yarın vereceğim bakalım icimizi ferah tutalım normal sanki yarın tekrar verin isterseniz yine konusuruz yarın burdan zaten
Evet benim bugun 33 cıktı doktorum her şey yolunda normal dedi 2 gün önce 22 cıkmıştı bugun tekrar 33.03 cıktıDaha çok yeni diye normal diyorlar içimi ferah tutmaya çalışıyorum salı günü hastane randevum var detaylı öğrencez inşallah
Gerçekten mi artışınız bana benziyor bende salı günü gidicem randevum var tam olarak nasıldı değerleriniz doktor neler söylediEvet benim bugun 33 cıktı doktorum her şey yolunda normal dedi 2 gün önce 22 cıkmıştı bugun tekrar 33.03 cıktıhaftaya oersembe tekrar gideceğim
Artışım gayet normal yüzde 50 katlanarak gidiyor dedi haftaya persembe tekrar gideceğim içinizi ferah tutun önemli olan %50 katlanarak gitmesiGerçekten mi artışınız bana benziyor bende salı günü gidicem randevum var tam olarak nasıldı değerleriniz doktor neler söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?