• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucum

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Adetime 3 gün kala kan değerim 2.30 çıktı. Yükselme şansı var mıdır :(

Bunu yanlız Allah bilir canım, Allah ol derse olmayacak hiç-bir şey yoktur.
Rabbim hakkında hayırlı olani nasip etsin inşallah.

Bunu yanlız Allah bilir canım, Allah ol derse olmayacak hiç-bir şey yoktur.
Rabbim hakkında hayırlı olani nasip etsin inşallah.

Amin saolun. Yazmamin sebebi böyle düşük çıkıpta daha sonra yükselen varmıdır diye merak etmistim

Ya bence gecikme olmadan test yapmayin. Bostan yere uzuluyosunuz. Allah en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.

Normalde hiç erken yapmamıştım. İlk defa bu kadar çok umutluyum. Çok fazla belirtiler olduğu için dayanamadim. Ama pişman oldum şimdi daha çok meraktayim:))

Canım merhaba yarın tekrar kan ver artış varsa hamilelik vardır böyle küçük değerlerden yukselenler var

Canım merhaba yarın tekrar kan ver artış varsa hamilelik vardır böyle küçük değerlerden yukselenler var

Normalde dün regl olmam lazımdı. Pembe bir iki akıntı geldi sonra kesildi. Ve hala olmadım. Sizce varmıdır ya pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum ama. Birde acaip iştahım kesildi. Hiç bişey yiyesim yok. Bununda etkisi varmıdır. Ya birde normalde daha once geciktiginde kan veridiğimde hep 0 çıkardı. İlk defa 3 gün öncesinde birde 2.30 çıktı. Bu umutlandırdı acikcasi beni

Normalde dün regl olmam lazımdı. Pembe bir iki akıntı geldi sonra kesildi. Ve hala olmadım. Sizce varmıdır ya pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum ama. Birde acaip iştahım kesildi. Hiç bişey yiyesim yok. Bununda etkisi varmıdır. Ya birde normalde daha once geciktiginde kan veridiğimde hep 0 çıkardı. İlk defa 3 gün öncesinde birde 2.30 çıktı. Bu umutlandırdı acikcasi beni
Canım yarın kan ver öğrenirsin sonuç olarak yükselme çıkarsa ordan anlaşılır ptesiye kadar beklemene kendini strese sokmana gerek yok çünkü stresste yoksa bile gecikme vs yaratabiliyor

Merhaba benimde adeti bir gün geçti dün beta testi yaptırdım 68.9 çıktı değerim değer için düşük dediler tekrar kan testi yaptircam yarın artma varsa sıkıntı yok. Şimdi düşününce 2 katı artıyorsa benimde adetten 3 gün önce 10-15 falan oluyor genelde 5 üzeri için hamile tanısı konuluyor ama şüpheleriniz varsa adet tarihinizi geçtikten sonra emin olmak adına bir daha yaptırın inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Kızlar benimde bugün olmam gerekiyor,büyük sabırsızlıkla bekliyorum 🌹

Back