• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucum için yardım

Yakamoz1221

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
10
4
16
30
Selamın aleyküm
Yeni üyeyim herkes yardımlaşıyor diye bende yardım isteyeyim dedim.
4 gün önce kan tahlili yaptırdım 38.4 çıktı beta hcg. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yarın kan vereceğim ama çok korkuyorum değeri düşük mü sizce

Önemli olan saglikla artması
Onu takip ediniz
Ki siz reglden once görmüşsünüz bu değeri
Gayet iyi
Umarim saglikla artar

Adetten 4 gün önce çıkan bi değer olduğunu düşünürsek çokta düşük değil. Önemli olan sağlıkla katlanması.

Yarın tekrar kan vereceğim inşallah iyi sonuçlar alırım çok sağolun
Sonuç ne oldu aceba ben de de benzer bir durum var ilk HCG 18 yedi gün sonra 63 oldu Perşembe yine gideceğim dış gebelik olmasın diye takip edelim dediler. İki katı artması gerekiyormuş iki güne ben de durum pek iyi görünmüyor

6 mayıs son adet tarihimdi 25/26 mayıs yumurtlama günümdü 9 haziran kan değerim 11.41 çıktı kötü demedi 2 gün sonra yine kan testi yaptr dedi varmı böyle olan 😔

Merhaba ben yeni katıldım umarım doğru sekılde cevaplıyorumdur benımde basıma benzer durum geldi adetim ıkı gun gectı gittiğimde değerim 66 ydı bır gun arayla tekrar bakıldı 95 cıktı dıs gebelikten süphelendi sağlık ocağındaki doktor kadın doğuma gittim ve muayne oldum ultrasonda olumsuz bir durum görmedi yasayan var mı bilmiyorum ama pzartesi tekrar gidicem kan vermeye cok korkuyorum 🥺

Selamın aleyküm
Yeni üyeyim herkes yardımlaşıyor diye bende yardım isteyeyim dedim.
4 gün önce kan tahlili yaptırdım 38.4 çıktı beta hcg. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yarın kan vereceğim ama çok korkuyorum değeri düşük mü sizce
Canım son durumun ne

Back