- 9 Şubat 2024
- 21
- 8
- 1
- Konu Sahibi sonradanguru
-
3500 geçtikten sonra görülüyor kese genelde cumartesi görürsünüz keseyiMerhabalar bugün BETA HCG sonucum 1440 çıktı ama bebek kesesi görünmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Doktorum erken olduğu içib olabilir dedi cumartesi günü tekrardan gideceğim . Var mı böyle bir durum yaşayan arkadaşlar tedirgin oldum
Yaaa , inşallah çok teşekkür ederim , dış gebelik olma ihtimali korkuttu beni bilmediğim için3500 geçtikten sonra görülüyor kese genelde cumartesi görürsünüz keseyi
Ay inşallahVarsa bi iki güne gösterir kendini 2000 küsürdü ben gördüğümde
Yaa çok sevindim herşeyin yolumda gitmesine4070 ti kese gözükmedi haftaya gittim keseyim gördük bu hafta klp atisinj dinlicem inşallah bende korkmuştum endişe etmeyin hayırlısı insallah
6. Veya 7 haftaya kadar biraz sabır etmeliyix Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizeYaa çok sevindim herşeyin yolumda gitmesinebenimde yarın kontrolüm , en son salı günü 1440 dı değerim , doktor hesap yapıp cumartesi günü gelin dedi , umarım görünür
Keseyi gorebildinmi canimMerhabalar bugün BETA HCG sonucum 1440 çıktı ama bebek kesesi görünmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Doktorum erken olduğu içib olabilir dedi cumartesi günü tekrardan gideceğim . Var mı böyle bir durum yaşayan arkadaşlar tedirgin oldum
Benimde 4500 ve kese görünmedi korkuyorum4070 ti kese gözükmedi haftaya gittim keseyim gördük bu hafta klp atisinj dinlicem inşallah bende korkmuştum endişe etmeyin hayırlısı insallah
Benim 800de göründüBenimde 4500 ve kese görünmedi korkuyorum
Vajinal ultrason ile baktirdiniz miBenimde 4500 ve kese görünmedi korkuyorum
1500 üstünde kese görünür kesin teyitli bilgi 22000dü gebeliğimi öğrendiğimde keseyi Dr görmüştüm 5+3 haftalıktı. Bir hafta sonra da kalp atışını duydum.Merhabalar bugün BETA HCG sonucum 1440 çıktı ama bebek kesesi görünmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Doktorum erken olduğu içib olabilir dedi cumartesi günü tekrardan gideceğim . Var mı böyle bir durum yaşayan arkadaşlar tedirgin oldum
Merhabalar bugün BETA HCG sonucum 1440 çıktı ama bebek kesesi görünmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Doktorum erken olduğu içib olabilir dedi cumartesi günü tekrardan gideceğim . Var mı böyle bir durum yaşayan arkadaşlar tedirgin oldum
Haftaya bidat bi görünün çok stres yapmayın benim 4 haftalıktı kese gorunmediginde 5.nci haftada gördüm ben değeri çok yuksekti sizinki gibi haftasina gore meger tek yumurta ikiziymis birini kaybettim 7.nci haftada oluşmamış dedi doktor lekeyle gitti Protestan verdi diğerine bisey olmasın diye stres yapmamaya çalışıyorumBenimde 4500 ve kese görünmedi korkuyorum
4500 çıkan bta niz 2 günde bir artıyorsa ve haftasina gore küçükse endişelenmeyin stres yapmayın hayırlı haberlerinizi bekliyorum benk. 2 günde 450 den 4 bine çıkmıştı o yüzden sordumHaftaya bidat bi görünün çok stres yapmayın benim 4 haftalıktı kese gorunmediginde 5.nci haftada gördüm ben değeri çok yuksekti sizinki gibi haftasina gore meger tek yumurta ikiziymis birini kaybettim 7.nci haftada oluşmamış dedi doktor lekeyle gitti Protestan verdi diğerine bisey olmasın diye stres yapmamaya çalışıyorum
Merhaba canım hiç canını sıkma daha çok küçük bir kesedir benimde 1990da kese göründü sağlıksız kese dendi 48 saatte bir beta verdim şuanda 7hafta5 günlük fakat en son salı günü gittim kalp atışı duyulmadı bu salı tekrardan gidicem herşeyin hayırlısı sağlıkla kucağınıza alalım bebislerimiziMerhabalar bugün BETA HCG sonucum 1440 çıktı ama bebek kesesi görünmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba ? Doktorum erken olduğu içib olabilir dedi cumartesi günü tekrardan gideceğim . Var mı böyle bir durum yaşayan arkadaşlar tedirgin oldum
Karın ultrason baktirdim 2 gün önce 4-4.5 haftalık gibi dedi doktorum ama sağ en altta yazan nedirVajinal ultrason ile baktirdiniz mi
Hiç bilmiyorum,ben direkt resme odaklanmistim, oralara bakmamıştımKarın ultrason baktirdim 2 gün önce 4-4.5 haftalık gibi dedi doktorum ama sağ en altta yazan nedir
kese çapı /boyuKarın ultrason baktirdim 2 gün önce 4-4.5 haftalık gibi dedi doktorum ama sağ en altta yazan nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?