• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu

Hamileyizbiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
116
Puanlar
23
Merhabalar,
Bilgisi olan arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz? Kan değerlerim nasil sizce ?

Eklentiler

• Screenshot_20240822-092926_e-Nabz.webp
    Screenshot_20240822-092926_e-Nabz.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 247
Merhabalar,
Bilgisi olan arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz? Kan değerlerim nasil sizce ?
Güzel ilerlemiş son sonuç bir tık düşük gibi ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Pazartesi yeniden bir kan verin 3000 lerde bir değer görürseniz güzel ilerliyor demektir☺️

Güzel ilerlemiş son sonuç bir tık düşük gibi ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Pazartesi yeniden bir kan verin 3000 lerde bir değer görürseniz güzel ilerliyor demektir☺️
Insallah görürüm tutunur bebegim son sonuç beni de tedirgin etti :( dua edin nolur

2 günde %66 artması lazım. Sizin 3 günde %98 artmış yav gayet iyi düşük değil

Cok şükür sag olun icimi rahatlatiyosunuz 🤗 bi de son kani 2 saat erken verdim normalde hep saat 10 du bu sefer 8 de verdim farkeder mi bilmiyorum
10da verseniz tam %100 olurmuş o zaman, gayet iyi 🙏🏿

Ayrıca şimdi baktım normalde verdiğiniz saatten erken vermişsiniz ki bu da etkiler. Gayet güzel ilerliyor tam 2 katı artacak diye bir kural yok her zaman merak etmeyin kötü düşünmeyin☺️

Ayrıca şimdi baktım normalde verdiğiniz saatten erken vermişsiniz ki bu da etkiler. Gayet güzel ilerliyor tam 2 katı artacak diye bir kural yok her zaman merak etmeyin kötü düşünmeyin☺️
Ağzınızdan bal damlıyor inanın çok rahatladım cok cok tesekkur ederim 🤗🤲

Back
X