- 22 Haziran 2024
- 131
- 97
- 13
- 38
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler biraz tedirgin oldum ici mi rahatlardınız:)Gayet iyi ilerlemiş
Bana biraz düşük geldi son sonuç. İnşallah sağlıkl devam ederMerhabalar,
Bilgisi olan arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz? Kan değerlerim nasil sizce ?
Güzel ilerlemiş son sonuç bir tık düşük gibi ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Pazartesi yeniden bir kan verin 3000 lerde bir değer görürseniz güzel ilerliyor demektirMerhabalar,
Gayet güzel artmış sağlıkla alın kucağınızaMerhabalar,
InsallahBana biraz düşük geldi son sonuç. İnşallah sağlıkl devam eder
Insallah görürüm tutunur bebegim son sonuç beni de tedirgin etti dua edin nolurGüzel ilerlemiş son sonuç bir tık düşük gibi ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Pazartesi yeniden bir kan verin 3000 lerde bir değer görürseniz güzel ilerliyor demektir
InsallahhhGayet güzel artmış sağlıkla alın kucağınıza
Çok sag olun inanın bunu duymaya ihtiyacım var insallah guzel devam eder :) dua edin nolurGayet iyi düşük falan değil canını sıkma
Cok şükür sag olun icimi rahatlatiyosunuz bi de son kani 2 saat erken verdim normalde hep saat 10 du bu sefer 8 de verdim farkeder mi bilmiyorum2 günde %66 artması lazım. Sizin 3 günde %98 artmış yav gayet iyi düşük değil
10da verseniz tam %100 olurmuş o zaman, gayet iyiCok şükür sag olun icimi rahatlatiyosunuz bi de son kani 2 saat erken verdim normalde hep saat 10 du bu sefer 8 de verdim farkeder mi bilmiyorum
Hayır hiç tedirgin olma. Bazen olması gerekenden daha fazla artar bazen daha az. Bunlar çok normal her gebeliğin gelişimi, ilerleyişi farklı. Sakın moralini bozmaInsallah görürüm tutunur bebegim son sonuç beni de tedirgin etti dua edin nolur
Ağzınızdan bal damlıyor inanın çok rahatladım cok cok tesekkur ederimAyrıca şimdi baktım normalde verdiğiniz saatten erken vermişsiniz ki bu da etkiler. Gayet güzel ilerliyor tam 2 katı artacak diye bir kural yok her zaman merak etmeyin kötü düşünmeyin
Canım verdin mi bidaha kanMerhabalar,
Yarin vericem tekrarCanım verdin mi bidaha kan
Naptın canım bi sorun yoktur inşallahYarin vericem tekrar