- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
-
- Konu Sahibi Gulpembe07
Daha gözükmüyor ama teşekkür ederimE nabız dan
Teşekkürler daha gözükmüyor hastanede saat 2de çıkar en geç demişlerdi hastaneye gittim doktor gebelik var ama düşük değer dedi haftaya gel bakalım tekrar dedi sağlıklı gebelik mi diye . Sonuç değerimi merak ettimE nabız
Teşekkürler daha gözükmüyor hastanede saat 2de çıkar en geç demişlerdi hastaneye gittim doktor gebelik var ama düşük değer dedi haftaya gel bakalım tekrar dedi sağlıklı gebelik mi diye . Sonuç değerimi merak ettim
Gayet iyi Canım artış var mi şimdi o önemli tekrar gel dedi mi doktorun ben daha değeri göremiyorum enabızda çıkmadı bir türlü yaBende bugün tahlil yaptim sonucum 79.65 çıktı. Bende merak ediyorum değerim iyi mi diye
Canım ordan kod falan istiyorlar bende yokki T.C. numarası ile giriş yokhastanenin kendi web sitesine gir orda labarotuvar sonuçları kısmı varsa ordan da ulaşabilirsin.
Gebesin Canım o zaman progestan gebelikte kanama olmasın düşük olmasın diye veriliyor hayırlı olsun sağlıkla büyüsünProgestan verdi yolladi bilmiyorum
Canım ordan kod falan istiyorlar bende yokki T.C. numarası ile giriş yok
Teşekkürler canım amin inşallah sende bi an önce müjdeli haberi alırsınGebesin Canım o zaman progestan gebelikte kanama olmasın düşük olmasın diye veriliyor hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Tamam canım teşekkür ederimhastaneden barkod numarası alman gerekiyordu ordan bakmak için.
Enabızı bekle bakalım.
Amin CanımTeşekkürler canım amin inşallah sende bi an önce müjdeli haberi alırsın
Hayır bizim burda öyle bir şey yok .. ben daha bugün gittim kadın doğuma ..Devlet hastanelerinde hamile hastalara bakılmıyo diyorlar doğru mu ya
Oyle bisey olmasi mumkun degil 6 ocaktta gidicemDevlet hastanelerinde hamile hastalara bakılmıyo diyorlar doğru mu ya
İstanbul Avrupa yakası benOyle bisey olmasi mumkun degil 6 ocaktta gidicem
Bnde bahcelievler devlet hastanedine gdicmDevlet hastanelerinde hamile
İstanbul Avrupa yakası ben