Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabız a mı akşam 9 gibi düşüyorE nabıza geç düşebiliyor . Sağlık ocağını arayıp labim sitesi için şifre alın .
Ben test yaptıgımda doktorum direk veriyor ordan bakıyorum akşam 9 gibi falan sonuclar düşüyor genellikle
Arıyorum açmıyorlar sağlık ocağına gidip kayıt numarsını öğreniyim bari yaBen cuma günü vermiştim, aynı gun labim e saat 4 te düşmüştü.
Evet napym çok heyecanlıyım kendimi tutamıyorum şimdi sonuç öğrenmek için uğraşıyorum çok umutluyum Rabbim inşAllah hayal kırıklığına uğratmazdayanamayıp yine kan mi verdiniz.![]()
Sağlık ocağının sitesine girip doğum tarihi ve tcniz ile öğrenebilirsiniz ben öyle öğrenmiştimEvet napym çok heyecanlıyım kendimi tutamıyorum şimdi sonuç öğrenmek için uğraşıyorum çok umutluyum Rabbim inşAllah hayal kırıklığına uğratmaz
Girdim ama açmıyor orda daSağlık ocağının sitesine girip doğum tarihi ve tcniz ile öğrenebilirsiniz ben öyle öğrenmiştim
bu labim sadece sağlıkocagı içinmi geçerli yoksa devlet hastanelerindeki sonuçlarda düşüyormu?E nabıza geç düşebiliyor . Sağlık ocağını arayıp labim sitesi için şifre alın .
Ben test yaptıgımda doktorum direk veriyor ordan bakıyorum akşam 9 gibi falan sonuclar düşüyor genellikle
Açması lazım ama bilemedim şimdi benimkinde hemen açılmıştı tekrar deneyin istersenizGirdim ama açmıyor orda da
Hem bilgisayardan hem telfondan denedim olmuyor çok sabırsızlandımAçması lazım ama bilemedim şimdi benimkinde hemen açılmıştı tekrar deneyin isterseniz
Orasını maalesef bilmşyorum . Sağlık ocağının sonuclarına ordan baktım benbu labim sadece sağlıkocagı içinmi geçerli yoksa devlet hastanelerindeki sonuçlarda düşüyormu?
Öğrendiniz mi:)Hem bilgisayardan hem telfondan denedim olmuyor çok sabırsızlandım
Yaa öğrenemedim e nabıza baktım oradan geç çıkıyormuş sonra bi site varmış burda kızlar dedi ona girmeye çalıştım kayıt no lazımmış sağlık ocağını aradım açmadılar çıktım ta gittim doktor erken çıkmış bu defada yanı mecbur yarını beklicem off ölmezsem yarına kadarÖğrendiniz mi:)
Bel ağrım kasıklarımda batmalar çok fazla göğüslerim çok ağrıyor ve çok dolgun damarları falan çok belli göğüs ucunda yani kenatında tomurcuklar arttı 2 gündür de midem bulanıyor çok fena bide 2 gündür göğsüme kramp giriyor gibi oluyor acaba bunlar hamilelik belirtisi dimi siz hamilesiniz yaşadınız mı bunlarıÖğrendiniz mi:)
Benim sadece koku hassasiyetim ve midemde yanma olmuştu. Tabi herkesin farklı oluyor. Geciktimi peki adetin.Bel ağrım kasıklarımda batmalar çok fazla göğüslerim çok ağrıyor ve çok dolgun damarları falan çok belli göğüs ucunda yani kenatında tomurcuklar arttı 2 gündür de midem bulanıyor çok fena bide 2 gündür göğsüme kramp giriyor gibi oluyor acaba bunlar hamilelik belirtisi dimi siz hamilesiniz yaşadınız mı bunları
Hayır daha geçmedi adete 6 gün vardı 4.34 çıktı adeti bekleyemedim çok sabırsızlandım sabah kan verdim 3 gün var daha adeteBenim sadece koku hassasiyetim ve midemde yanma olmuştu. Tabi herkesin farklı oluyor. Geciktimi peki adetin.
Hayır daha geçmedi adete 6 gün vardı 4.34 çıktı adeti bekleyemedim çok sabırsızlandım sabah kan verdim 3 gün var daha adete