- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
- Konu Sahibi Ben tek Siz hepiniz
-
Benim hiç kanamam olmamıştı. 5000 olmadanda ultrasonla bakılmıyor. Uzanın dinlenin fazla ayağa kalkmayın. Ne zaman kan vereceksinizMerhabalar benimde beta sonucum ile ilgili sormak istediklerim var. Benzer şeyler. Hepsini iki gün arayla verdim sırasıyla
64.7
175.3
342
617
848 Benimde en sonki sonucum çok artış göstermesi ve kanamalarım oldu dün. Doktora gittim. Dış gebelik olabilir. Ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi. Kanamam dün akşam durdu. Hafif lekelenmeler yaşıyorum. Kafam çok karışıkBundan sonra sanki değerim düşecekmiş gibi hissediyorum
Canım artış minimum %60 olmalı ki seninki öyle... Bu sağlıklı gebelik demek. Ayrıca aynı saat vs bir sürü detayı var seninle doktorun böyle konuşması saçma olmuş bence. Kuruntuları kenara bırak bebek arabası fiyatlarına bakmaya başla benceGünaydın arkadaşlar. İlk kan verdiğimde;
1.beta hcg değerim 59(sağlık ocağında)
2.4 gün sonra 699(sağlık ocağında)
3.2 gün sonra 3150(hastanede çocuk poliklnkte)
4.2 gün sonra 4300(hastanenin kadın doğum poliklniğinde)
Az önce sağlık ocağında tekrardan kan verdim doktor benimle çok olumsuz konuştu sağlıksız bir gebelik muhtemelen dedi. Peki farklı yerlerde kan verdiğim için düşük çıkmış olabilir mi diye sorduğumda hayır kesinlikle beta değeri her yerde aynı sonucu verir dedi. Peki sonucun kaç çıkması gerek diye sorduğumda düşük çıkar dedi. İyice moralimi bozdu. Her şey yolunda giderken birden değerin düşmesi sağlıksız mı oluyor? Bugünkü değerimin kaç çıkması gerek. 1 hafta önce bugün sağlık ocağında 699 çıkmıştı değerim eğer 6 7 bin çıkarsa sağlık ocağına göre değerim normal ama hastanede verdiğim için daha yüksek çıkması mı gerek
Çok teşekkür ederim güzel konuşmanız içinCanım artış minimum %60 olmalı ki seninki öyle... Bu sağlıklı gebelik demek. Ayrıca aynı saat vs bir sürü detayı var seninle doktorun böyle konuşması saçma olmuş bence. Kuruntuları kenara bırak bebek arabası fiyatlarına bakmaya başla bencesağlıkla gelsin minişşşş
Çok şükür canımmm sağlıkla gelsin minişşşkoooşşşÇok teşekkür ederim güzel konuşmanız içindoktora gittim kese göründü dış gebelik değil çok şükür
Ay amin inşallah canımÇok şükür canımmm sağlıkla gelsin minişşşkoooşşş
Benimde kanamam dün oldu akşam durdu. Bugünde lekelenme oluyor az az. Yarın kan vereceğim inşallah. Benimde son kan sonucum istenilen kadar artmaması aklımı çok karıştırdı. Doktorum düşük yapıyor olabilirsiniz dedi. Ama kanama dün oldu akşamdan sonra olmadı. Düşük olsa böyle olur muydu? Kafam da bir sürü soru varBenim hiç kanamam olmamıştı. 5000 olmadanda ultrasonla bakılmıyor. Uzanın dinlenin fazla ayağa kalkmayın. Ne zaman kan vereceksiniz
Ben bilemiyorum en doğru bilgiyi doktorunuz söyler isterseniz başka doktora da görününBenimde kanamam dün oldu akşam durdu. Bugünde lekelenme oluyor az az. Yarın kan vereceğim inşallah. Benimde son kan sonucum istenilen kadar artmaması aklımı çok karıştırdı. Doktorum düşük yapıyor olabilirsiniz dedi. Ama kanama dün oldu akşamdan sonra olmadı. Düşük olsa böyle olur muydu? Kafam da bir sürü soru var
Tamam canım teşekkür ederimBen bilemiyorum en doğru bilgiyi doktorunuz söyler isterseniz başka doktora da görünün
Rica ederim stres yapma yinede. Herşey gönlünce olsunTamam canım teşekkür ederim
Amin inşallah dinleniyorum bakalımRica ederim stres yapma yinede. Herşey gönlünce olsun
Merhaba. Benim de geçen ay verdiğim 3 betadan sonuncusu istenilen gibi yüksek değildi. Doktorum her ne kadar kese görülürse önemli değil dese de. Kalbi durdu bebeğimin 7.haftada. Alakası var mı bilmiyorum ama inşallah sizinki yükselişleri daha iyi olur sağlıkla ilerlerGünaydın arkadaşlar. İlk kan verdiğimde;
Az önce sağlık ocağında tekrardan kan verdim doktor benimle çok olumsuz konuştu sağlıksız bir gebelik muhtemelen dedi. Peki farklı yerlerde kan verdiğim için düşük çıkmış olabilir mi diye sorduğumda hayır kesinlikle beta değeri her yerde aynı sonucu verir dedi. Peki sonucun kaç çıkması gerek diye sorduğumda düşük çıkar dedi. İyice moralimi bozdu. Her şey yolunda giderken birden değerin düşmesi sağlıksız mı oluyor? Bugünkü değerimin kaç çıkması gerek. 1 hafta önce bugün sağlık ocağında 699 çıkmıştı değerim eğer 6 7 bin çıkarsa sağlık ocağına göre değerim normal ama hastanede verdiğim için daha yüksek çıkması mı gerek
Sizin beta değerleriniz kaçtı pekiMerhaba. Benim de geçen ay verdiğim 3 betadan sonuncusu istenilen gibi yüksek değildi. Doktorum her ne kadar kese görülürse önemli değil dese de. Kalbi durdu bebeğimin 7.haftada. Alakası var mı bilmiyorum ama inşallah sizinki yükselişleri daha iyi olur sağlıkla ilerler
198_706_ 1671 . Son iki değer arası 4 gün var.Sizin beta değerleriniz kaçtı peki
Sizin baya düşükmüş zaten %60 bile artış olmamış198_706_ 1671 . Son iki değer arası 4 gün var.
Yükselişin bence iyi illa iki katı şeklinde artması gerek değil bu değerden sonra betaniza baktırmayin bence keseniz görünmedi mi bu değerle kadın doğuma gittiğiniz de görünmesi gerektiGünaydın arkadaşlar. İlk kan verdiğimde;
Gittim kese göründü 1 hafta sonra kontrole gidicem bebeği görüp kalp atışını dinlemek içinYükselişin bence iyi illa iki katı şeklinde artması gerek değil bu değerden sonra betaniza baktırmayin bence keseniz görünmedi mi bu değerle kadın doğuma gittiğiniz de görünmesi gerekti
Ya ne kadar saçma bir yorumda bulunmuş. Sağlık ocağına bir daha gitme bence moral bozmaktan başka işe yaramıyorlar. Değerler bana da normal gelmişti hayret ettim. Boşu boşuna strese sokmuş sizi.Sağlık ocağında olan doktor bana dış gebelik dedi dün acile gittim muayene oldum çok şükür dış gebelik değil
Evet kesinlikle birşey bildikleri yok insanı daha da strese sokuyorlar. Bir daha gitmem sağlık ocağına zaten.Ya ne kadar saçma bir yorumda bulunmuş. Sağlık ocağına bir daha gitme bence moral bozmaktan başka işe yaramıyorlar. Değerler bana da normal gelmişti hayret ettim. Boşu boşuna strese sokmuş sizi.
İyi hayırlı olsun o zamanGittim kese göründü 1 hafta sonra kontrole gidicem bebeği görüp kalp atışını dinlemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?