Beta hcg sonucu doktorun olumsuz konuşması

Merhabalar benimde beta sonucum ile ilgili sormak istediklerim var. Benzer şeyler. Hepsini iki gün arayla verdim sırasıyla
64.7
175.3
342
617
848 Benimde en sonki sonucum çok artış göstermesi ve kanamalarım oldu dün. Doktora gittim. Dış gebelik olabilir. Ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi. Kanamam dün akşam durdu. Hafif lekelenmeler yaşıyorum. Kafam çok karışık Bundan sonra sanki değerim düşecekmiş gibi hissediyorum

Benim hiç kanamam olmamıştı. 5000 olmadanda ultrasonla bakılmıyor. Uzanın dinlenin fazla ayağa kalkmayın. Ne zaman kan vereceksiniz

Canım artış minimum %60 olmalı ki seninki öyle... Bu sağlıklı gebelik demek. Ayrıca aynı saat vs bir sürü detayı var seninle doktorun böyle konuşması saçma olmuş bence. Kuruntuları kenara bırak bebek arabası fiyatlarına bakmaya başla bence sağlıkla gelsin minişşşş

Çok teşekkür ederim güzel konuşmanız için doktora gittim kese göründü dış gebelik değil çok şükür

Benim hiç kanamam olmamıştı. 5000 olmadanda ultrasonla bakılmıyor. Uzanın dinlenin fazla ayağa kalkmayın. Ne zaman kan vereceksiniz
Benimde kanamam dün oldu akşam durdu. Bugünde lekelenme oluyor az az. Yarın kan vereceğim inşallah. Benimde son kan sonucum istenilen kadar artmaması aklımı çok karıştırdı. Doktorum düşük yapıyor olabilirsiniz dedi. Ama kanama dün oldu akşamdan sonra olmadı. Düşük olsa böyle olur muydu? Kafam da bir sürü soru var

Ben bilemiyorum en doğru bilgiyi doktorunuz söyler isterseniz başka doktora da görünün

Merhaba. Benim de geçen ay verdiğim 3 betadan sonuncusu istenilen gibi yüksek değildi. Doktorum her ne kadar kese görülürse önemli değil dese de. Kalbi durdu bebeğimin 7.haftada. Alakası var mı bilmiyorum ama inşallah sizinki yükselişleri daha iyi olur sağlıkla ilerler

Sizin beta değerleriniz kaçtı peki

Yükselişin bence iyi illa iki katı şeklinde artması gerek değil bu değerden sonra betaniza baktırmayin bence keseniz görünmedi mi bu değerle kadın doğuma gittiğiniz de görünmesi gerekti

Yükselişin bence iyi illa iki katı şeklinde artması gerek değil bu değerden sonra betaniza baktırmayin bence keseniz görünmedi mi bu değerle kadın doğuma gittiğiniz de görünmesi gerekti
Gittim kese göründü 1 hafta sonra kontrole gidicem bebeği görüp kalp atışını dinlemek için

Sağlık ocağında olan doktor bana dış gebelik dedi dün acile gittim muayene oldum çok şükür dış gebelik değil
Ya ne kadar saçma bir yorumda bulunmuş. Sağlık ocağına bir daha gitme bence moral bozmaktan başka işe yaramıyorlar. Değerler bana da normal gelmişti hayret ettim. Boşu boşuna strese sokmuş sizi.

Ya ne kadar saçma bir yorumda bulunmuş. Sağlık ocağına bir daha gitme bence moral bozmaktan başka işe yaramıyorlar. Değerler bana da normal gelmişti hayret ettim. Boşu boşuna strese sokmuş sizi.
Evet kesinlikle birşey bildikleri yok insanı daha da strese sokuyorlar. Bir daha gitmem sağlık ocağına zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…