• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu doktorun olumsuz konuşması

Bu kadar farklı farklı yerlerde kan vermenin anlamı yok. Sadece aynı saatlerde ve aynı yerde verilmesi lazım. Doktor bunu yanlış anlatmış. Bu kadar strese sokmayın kendinizi. 2 kere kan artısı yeterli. Vakit kaybetmeyin iyi bir doktora gidip keseye baktırın inşallah güzel sonuclar alırsınız.

Alakasi yok. 1500-2000’den sonra yani kese gorundukten sonra duzenli artis olmuyor, olmasi da beklenmiyor cunku bakilmiyor bile. Siz iyi bir ultrason cihazi olan yerde muayene olun
Dün doktora gittim dış gebelik değilmiş sağlık ocağındaki doktor çok moralimi bozmuştu

Ya bazı doktorlar cidden garip. Başka doktora git o doktoru değiştir. Bana 4 ayrı doktor tedavi olmadan hamile kalamazsın dedi. 4.5 aylık hamileyim şuan. Bilmem anlatabildim mi?
Sağlık ocağında olan doktor bana dış gebelik dedi dün acile gittim muayene oldum çok şükür dış gebelik değil

Bu kadar farklı farklı yerlerde kan vermenin anlamı yok. Sadece aynı saatlerde ve aynı yerde verilmesi lazım. Doktor bunu yanlış anlatmış. Bu kadar strese sokmayın kendinizi. 2 kere kan artısı yeterli. Vakit kaybetmeyin iyi bir doktora gidip keseye baktırın inşallah güzel sonuclar alırsınız.
Doktora gittim kese göründü dış gebelik yok çok şükür 2 hafta sonra tekrar gidicem

Muayene oldum keseyi gördüm dış gebelik değil çok şükür. 2 hafta sonra tekrar gidicem bebeği görüp kalp atışını dinlemek için.
ay çok şükür yaaa, her hamilelik bir değil bu insanları neden bunları yaşatıyorlar bizlere anlamıyorum. Ortada net olan bir durum vardır o zaman tamam derim, ultrason ile kontrol birşey yapılmamış hemen dış gebelik nasıl der. Güzelce 2 haftanı geçir moralini bozacak bişey yok, 2 hafta sonrada güzel haberi burada bizimle paylaş.

Günaydın arkadaşlar. İlk kan verdiğimde;
1.beta hcg değerim 59(sağlık ocağında)
2.4 gün sonra 699(sağlık ocağında)
3.2 gün sonra 3150(hastanede çocuk poliklnkte)
4.2 gün sonra 4300(hastanenin kadın doğum poliklniğinde)
Az önce sağlık ocağında tekrardan kan verdim doktor benimle çok olumsuz konuştu sağlıksız bir gebelik muhtemelen dedi. Peki farklı yerlerde kan verdiğim için düşük çıkmış olabilir mi diye sorduğumda hayır kesinlikle beta değeri her yerde aynı sonucu verir dedi. Peki sonucun kaç çıkması gerek diye sorduğumda düşük çıkar dedi. İyice moralimi bozdu. Her şey yolunda giderken birden değerin düşmesi sağlıksız mı oluyor? Bugünkü değerimin kaç çıkması gerek. 1 hafta önce bugün sağlık ocağında 699 çıkmıştı değerim eğer 6 7 bin çıkarsa sağlık ocağına göre değerim normal ama hastanede verdiğim için daha yüksek çıkması mı gerek :KK43:
Başta hızlı yükselmiş ama cihaz farklıysa artış az olabilir. 2 gün sonra aynı poliklinikte tekrar kan verin. Bende farklı yerde 1 gün sonra vermiştim bir önceki günle aynı çıkmıştı. Ama sorun olmadı. Doktor keseyi gördü mü?

ay çok şükür yaaa, her hamilelik bir değil bu insanları neden bunları yaşatıyorlar bizlere anlamıyorum. Ortada net olan bir durum vardır o zaman tamam derim, ultrason ile kontrol birşey yapılmamış hemen dış gebelik nasıl der. Güzelce 2 haftanı geçir moralini bozacak bişey yok, 2 hafta sonrada güzel haberi burada bizimle paylaş.
Sevincime ortak olduğun için çok teşekkür ederim. Yok daha asla stres yapmam sabırsızlıkla bekliyorum 2 haftayı inşallah güzel haber alırsam burada paylaşırım tabi

Başta hızlı yükselmiş ama cihaz farklıysa artış az olabilir. 2 gün sonra aynı poliklinikte tekrar kan verin. Bende farklı yerde 1 gün sonra vermiştim bir önceki günle aynı çıkmıştı. Ama sorun olmadı. Doktor keseyi gördü mü?
Dün gittim doktor keseyi gördü 2 hafta sonra tekrar gidicem bebeği görüp kalp atışını dinlemek için

Dün gittim kese göründü çok şükür dış gebelik değil. 2 hafta sonra tekrar gidicem bebek o zaman görünür değilmi
Şuan kaç haftalıksın 8. Haftada gitmeni öneririm. Sürekli doktora gidip kendini streslendirme arkadaşım. Çok şükür ki bak kesen oluşmuş daha minnacık o yüzden görünmedi. Bir daha gittikten sonra artık ayda 1 giderek sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah. Çok mutlu oldum.

Şuan kaç haftalıksın 8. Haftada gitmeni öneririm. Sürekli doktora gidip kendini streslendirme arkadaşım. Çok şükür ki bak kesen oluşmuş daha minnacık o yüzden görünmedi. Bir daha gittikten sonra artık ayda 1 giderek sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah. Çok mutlu oldum.
5 haftalık gittiğimde 2 hafta sonra 7 haftalık olacağım doktor o zaman çağırdı. Çok teşekkür ederim inşallah

Back