• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu doktorun olumsuz konuşması

Ben tek Siz hepiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
145
19
13
27
Günaydın arkadaşlar. İlk kan verdiğimde;
1.beta hcg değerim 59(sağlık ocağında)
2.4 gün sonra 699(sağlık ocağında)
3.2 gün sonra 3150(hastanede çocuk poliklnkte)
4.2 gün sonra 4300(hastanenin kadın doğum poliklniğinde)
Az önce sağlık ocağında tekrardan kan verdim doktor benimle çok olumsuz konuştu sağlıksız bir gebelik muhtemelen dedi. Peki farklı yerlerde kan verdiğim için düşük çıkmış olabilir mi diye sorduğumda hayır kesinlikle beta değeri her yerde aynı sonucu verir dedi. Peki sonucun kaç çıkması gerek diye sorduğumda düşük çıkar dedi. İyice moralimi bozdu. Her şey yolunda giderken birden değerin düşmesi sağlıksız mı oluyor? Bugünkü değerimin kaç çıkması gerek. 1 hafta önce bugün sağlık ocağında 699 çıkmıştı değerim eğer 6 7 bin çıkarsa sağlık ocağına göre değerim normal ama hastanede verdiğim için daha yüksek çıkması mı gerek :KK43:

Sizin düşmemiş ki. Yani düşüp yükselip sağlıklı olan olmuyor bildiğim kadarıyla. Sizin sadece beklemenden az yükselmiş demek ki. Onun haricinde bir olumsuzluk gözükmüyor. Belki bir dahaki kana daha da iyi yükselir

Sizin düşmemiş ki. Yani düşüp yükselip sağlıklı olan olmuyor bildiğim kadarıyla. Sizin sadece beklemenden az yükselmiş demek ki. Onun haricinde bir olumsuzluk gözükmüyor. Belki bir dahaki kana daha da iyi yükselir
Son sonucuma göre Doktor sağlıksız dedi ama. Bugünkü sonucun en az kaç çıkması gerek peki

Bu kadar çok kan vermen çok gereksiz neden yaptın ki? Zaten değerlerin kese hatta bebek görünecek kadar yükselmiş iyi bir kadın doğum doğum doktorundan randevu al. Beta takibi yapılmasını hiç anlamıyorum asıl veri ultrasondur. Hayırlısıyla güzelce ilerler seninki de korkma canım

Bu kadar çok kan vermen çok gereksiz neden yaptın ki? Zaten değerlerin kese hatta bebek görünecek kadar yükselmiş iyi bir kadın doğum doğum doktorundan randevu al. Beta takibi yapılmasını hiç anlamıyorum asıl veri ultrasondur. Hayırlısıyla güzelce ilerler seninki de korkma canım
Normalde aynı yerde 3 kere kan veriliyor ama sağlık ocağındaki doktor 2 den fazla yapmadığı için hastanede de kan verdim

Bu değerler hep yükselmiş düşen nedir?
Kötü yorum neden yapıldı?
Bayılıyorlar insanları korkutsunlar neymiş düşen Allah aşkı için

Neden sürekli kan veriyorsunuz ki ?
Normalde gebelikten şüphelenirsin, bir kez kan verirsin. Sonra hastaneye ultrason için gidersin, kese görülmedi ise bir hafta sonra tekrar gidersin.

Hadi erken öğrendin diyelim , o zaman ikinci kez kan ver. Artmış mı ? Artış oranı iyi mi ? Öyleyse üç -dört- beş falan gerek yok bence. Belli bir yerden sonra artış oranı ve hızı değişiyor. Boş yere stres ..

Değer 3000 iken bakıldığında görülmedi iki gün sonra tekrar baktırmadım kese görünmez diye stres yapmak istemedim. Ama akşam gidicem keseye baktırmaya
betanız gayet güzel artmış bence. Sağlıklıysa(inşallah) bugün kesin görürsünüz. Bir daha da beta baktırmayın inanın gerek yok. Benim son gördüğüm beta değerim 385 idi..
Ayrıca farklı laboratuvarlar kesinlikle farklı sonuç gösteriyor. Doktorun bu konuda yanılıyor.. Burada kaç kere örneğini gördük..
İyi düşünün iyi olsun.

Normalde aynı yerde 3 kere kan veriliyor ama sağlık ocağındaki doktor 2 den fazla yapmadığı için hastanede de kan verdim
Hiç kan vermene gerek yok yani canım onu demek istiyorum. Adetin bir hafta gecikince direkt iyi bir kadın doğuma gideceksin orada belli olur. Bebeğini strese sokma. Ben idrar testinde yanılma olursa diye garanti için bir kere test verdim sadece. Gereksiz 3 kere 4 kere kanlar gereksiz yere kendini ve bebeğini yoruyorsun

betanız gayet güzel artmış bence. Sağlıklıysa(inşallah) bugün kesin görürsünüz. Bir daha da beta baktırmayın inanın gerek yok. Benim son gördüğüm beta değerim 385 idi..
Ayrıca farklı laboratuvarlar kesinlikle farklı sonuç gösteriyor. Doktorun bu konuda yanılıyor.. Burada kaç kere örneğini gördük..
İyi düşünün iyi olsun.
Bugün kü test sonucum 5634 çıktı dış gebelik büyük ihtimal dedi akşam kadın doğuma gideceğim

Hiç kan vermene gerek yok yani canım onu demek istiyorum. Adetin bir hafta gecikince direkt iyi bir kadın doğuma gideceksin orada belli olur. Bebeğini strese sokma. Ben idrar testinde yanılma olursa diye garanti için bir kere test verdim sadece. Gereksiz 3 kere 4 kere kanlar gereksiz yere kendini ve bebeğini yoruyorsun
Bugünkü sonucum 5634 çıktı dış gebelik büyük ihtimal dedi

Sağlık ocağına pek kulak asmamalısın. Her gelen hasta gidenle aynı onlar için. Sen güzel bir kadın doğum doktoruna gidip kontrol ettir. Boşuna kendini strese sokma sakinleş biraz müzik dinle. 🌸
Bugünkü sonucum 5634 çıktı daha artık hiç ümidim kalmadı akşam kadın doğuma gideceğim dış gebelik büyük ihtimal dedi

Back