Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay klomen kullandım yumurtam kendisi çatladı dr birde progestan verdi adetime 12 var bekliyorum ama 5 in üzeri hamilelik senin yükselcek gibiKlomen+çatlatma ignesi kullandım bugün 16.gunum beta hcg 4.1 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi böyle olup hamile kalan var mı
Inşallah canım bende kullandim progestan inşallah bu ay olur isteyen herkesinBende bu ay klomen kullandım yumurtam kendisi çatladı dr birde progestan verdi adetime 12 var bekliyorum ama 5 in üzeri hamilelik senin yükselcek gibi
Klomen+çatlatma ignesi kullandım bugün 16.gunum beta hcg 4.1 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi böyle olup hamile kalan var mı
Inşallah dua edin ne olur 1.5 yıldır bu anı bekliyorumKimyasal degildir insallah hamilesindir canm
Ayyy canım benim pazar günü regle günüm kismetse bende klomen ve çatlatma iğnesine baslayacagim. Progesteron testim 0.9 çıktıKlomen+çatlatma ignesi kullandım bugün 16.gunum beta hcg 4.1 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi böyle olup hamile kalan var mı
Inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınAyyy canım benim pazar günü regle günüm kismetse bende klomen ve çatlatma iğnesine baslayacagim. Progesteron testim 0.9 çıktıinşallah hamilesindir ve bize umut olursun
![]()
Peki progestan sayesinde hamilelik olabilir mi dr bana 10 gün kullan Bırak dedi hapıInşallah canım bende kullandim progestan inşallah bu ay olur isteyen herkesin
Progestan eğer bebek olursa tutunsun diye veriyorlarPeki progestan sayesinde hamilelik olabilir mi dr bana 10 gün kullan Bırak dedi hapı
Hadi bakalım inşallahProgestan eğer bebek olursa tutunsun diye veriyorlar
Bi sorum olcak peki ben artık yumurtalık gününü geçtim kuruluk var şuan bu bebek olmadığı anlamına gelir miHadi bakalım inşallah![]()
Progestan eğer bebek olursa tutunsun diye veriyorlar
Hamile kaldınız mı bugün bende doktora gittim çatlatma iğnesi vermedi zaten çatlamış bi tanesi de çatlamaya yakın dedi progestan verdiBende bu ay klomen kullandım yumurtam kendisi çatladı dr birde progestan verdi adetime 12 var bekliyorum ama 5 in üzeri hamilelik senin yükselcek gibi
Yok canım ya hamile olmadım bi kaç kere gittim yumurtalıklarım.büyüyo çatlıyo ama olmuyo eşimin sperm testi biraz düşük çıktı onuda keçi boynuzu pekmezi ile düzeltmeye çalışıyoruz hayrlı şekilde inşallah hepimizin bebişleri olurHamile kaldınız mı bugün bende doktora gittim çatlatma iğnesi vermedi zaten çatlamış bi tanesi de çatlamaya yakın dedi progestan verdi
AMin inşallah canım bizde de çok şükür bi sorun yok ama ben yine de sperm dha kaliteli olsun diye ekeçiboynuzu suyu içiriyorum bide keçiboynuzu özü yediriyorumYok canım ya hamile olmadım bi kaç kere gittim yumurtalıklarım.büyüyo çatlıyo ama olmuyo eşimin sperm testi biraz düşük çıktı onuda keçi boynuzu pekmezi ile düzeltmeye çalışıyoruz hayrlı şekilde inşallah hepimizin bebişleri olur![]()