- 1 Aralık 2017
- 39
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Melina3425
-
Bı tek sonuç 0.1 ml fln yaziyo yanında sonuc1 yaziyo oda 19163 yaziyoSonuc kismi 0.1 se hamilelik yok diye biliyorum canimama insallah vardir tabi istiyosaniz
Atmayı beceremedim ogretirsen atiyim şöyle kağıdın basın da sonuç yaziyo bunun altında 0.1 yanında sonuç 1 yaziyo bunun altında 19163 yanında sonuç 2 onun altı boş anlayamadım bndeTekrar foto atar msn karisik yazdiklariniz
Hizliresim.com a fotoyu yukle direk yazan linki al sonra burda gulucuk isaretinin yandaki kisma tikla yapistir yollaAtmayı beceremedim ogretirsen atiyim şöyle kağıdın basın da sonuç yaziyo bunun altında 0.1 yanında sonuç 1 yaziyo bunun altında 19163 yanında sonuç 2 onun altı boş anlayamadım bnde
Hızlı resim i bulamadım ekran resmi atar mısın ??Hizliresim.com a fotoyu yukle direk yazan linki al sonra burda gulucuk isaretinin yandaki kisma tikla yapistir yolla
Google a yazcaksinHızlı resim i bulamadım ekran resmi atar mısın ??
Sonuc yazan yere gore hamile değilsin ama 1 yazan yere gore hamilesin bu ne ya cok ilginc
Bende anlamadım doktor um yarın yok bilen bı arkadaş im bana bilgi verirse çok mutlu olucamSonuc yazan yere gore hamile değilsin ama 1 yazan yere gore hamilesin bu ne ya cok ilginc
Adet oldum yalnız ilişki den 8 gün sonra ve normalden az bı gün fln oda çok azAdetin gecikmis miydi
Su an kac gun gecti adet tarihindenAdet oldum yalnız ilişki den 8 gün sonra ve normalden az bı gün fln oda çok az
18 de oldum bitti ertesi günSu an kac gun gecti adet tarihinden
Bilmiyorum ki dosya no fln üstte yaziyo ismimin olduğu yerdeSonuç <0.1 yani negatif malesef. O 19binli olan sayı onay kodu gibi bir şey sanki...
O kadar zamanda boyle yuksek cikmaz diye düşünüyorum. Ben adetten 1 hafta sonra yaptırdığımda 1000 çıkmıştı18 de oldum bitti ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?