• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG referans aralıkları..

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar beta HCG referans aralıkları neden her hastanede farklı ama birbiriyle hiç alakası yokmuş gibi. Sizce hangisi doğru olan bakar mısınız.
İlki özel bir klinikte yapıldı sonuç doksan 1-2 hafta diyor ama sat a göre 3+4 bu nasıl bişey endiselenmeli miyim. İkincisi de ana sağlık referans değer aralığı.

Eklentiler

• IMG_20230218_071214.webp
    IMG_20230218_071214.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.271
  • IMG_20230221_001148.webp
    IMG_20230221_001148.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 1.636
Kızlar beta HCG referans aralıkları neden her hastanede farklı ama birbiriyle hiç alakası yokmuş gibi. Sizce hangisi doğru olan bakar mısınız.
İlki özel bir klinikte yapıldı sonuç doksan 1-2 hafta diyor ama sat a göre 3+4 bu nasıl bişey endiselenmeli miyim. İkincisi de ana sağlık referans değer aralığı.
Degerlere cok takilma canm onemli olan kesen gozukunce kac haftalik ciktigi ve adet tarihin doktor bnlri baz aliyor

Degerlere cok takilma canm onemli olan kesen gozukunce kac haftalik ciktigi ve adet tarihin doktor bnlri baz aliyor
Canım özel hastanede kan verdim sonuç çıkınca aradım sizin referans aralıkları ile benim çıkan sonucum ve gebelik haftası birbirine uymuyor dedim. Onlarda her labaratuvar farklı bizim degerlendirmemizde haftasına göre normalse değer aralıklarına gore çıkar dedi o biraz kafamı karıştırdı. Sabah sağlık ocağında kan vericem inşallah iyi çıkar sonuc

Canım özel hastanede kan verdim sonuç çıkınca aradım sizin referans aralıkları ile benim çıkan sonucum ve gebelik haftası birbirine uymuyor dedim. Onlarda her labaratuvar farklı bizim degerlendirmemizde haftasına göre normalse değer aralıklarına gore çıkar dedi o biraz kafamı karıştırdı. Sabah sağlık ocağında kan vericem inşallah iyi çıkar sonuc
Her hastanenin deger araligi farklidir cnm oyuzden cok haftalara tkilma onemli olan ikigunde bir iki kat artmasi gerisi ilerleyen zamanlarda netlesir insaallah. Tebrik ederim umarim sahlikli sihhatli dogsun buyusun

Kaç haftalık olduğuna bakma şimdi ortalam adet günlerindesindir yada bir-iki günün vardır. 3-4 haftalık diyebiliriz.
Burda önemli olan, beta hcg 90 çıkan değer 2 gün sonra ortalama 2 kat kadar artmış olması gerekiyor. Sağlıcakla kucağınıza alırsın inşallah🙏🌸

Kaç haftalık olduğuna bakma şimdi ortalam adet günlerindesindir yada bir-iki günün vardır. 3-4 haftalık diyebiliriz.
Burda önemli olan, beta hcg 90 çıkan değer 2 gün sonra ortalama 2 kat kadar artmış olması gerekiyor. Sağlıcakla kucağınıza alırsın inşallah🙏🌸
Adete 6 gün kala 90 çıktı. Sabah da adetime iki gün kala kan vermis olucam

Adete 6 gün kala 90 çıktı. Sabah da adetime iki gün kala kan vermis olucam
Adete 6 gün kala 90 çıkma olasılığı çok düşük canım. Döllenmenin 8. Günü sayılıyor ve daha yeni rahme düştüğü günlere denk geliyor. Ve bu durumda beta 90 çok yüksek olur, Bu ay düşündüğünüzden 3-4 gün erken yumurtlamış olma ihtimaliniz çok yüksek.

Kızlar bende sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim. Yarın öğleden sonra çıkar dedi hemşire. Gerçekten okadar geç mi çıkıyor sonuc

Adete on gün varken çıkar mı bilemedim canm. Ama sen bence hemen değilde üç beş gün sonra adetin biraz yaklaşınca tekrar bı kan ver

Hayır gecikmedi 10 günüm var fakat doktor pozitif o yüzden kafam karıştı
Canım kabaca bi hesap yaptığımızda adete on gun kala 0.35 ise adet olman gereken güne kadar iki günde bir iki katına çıkma durumunu hesaplarsak eğer adet olman gereken günde ortalama aşağı yukarı beta HCG 15-20 civarı oluyor bence o da baya düşük bi rakam bilemedim oyuzden

Merhaba bende bişey sormak istiyorum adetim evlenmeden önce 27 günde bir oluyordu sonra 28 -27 günde bir olmaya başladı aralıkta 26.günde oldu ocakta 28. Gün oldu Mart 1 adet günümde (27 gün diye hesaplarsak) test yaptım pozitif çıktı 2sinde kan testi verdim 1473 çıktı değerim normal öı kaç haftalık oluyor acaba

Merhaba bende bişey sormak istiyorum adetim evlenmeden önce 27 günde bir oluyordu sonra 28 -27 günde bir olmaya başladı aralıkta 26.günde oldu ocakta 28. Gün oldu Mart 1 adet günümde (27 gün diye hesaplarsak) test yaptım pozitif çıktı 2sinde kan testi verdim 1473 çıktı değerim normal öı kaç haftalık oluyor acaba
Şuan 4 haftalık canm gözün aydın

Hatta benimde adet olmam gereken gün 1100 gibi bişey cikti. Şuan 5+3 haftalık dün ultrasonda kese vardı bebek daha görünmedi ama doktor ikinci bir kese oluşumuna benzeyen birşey daha olduğunu söyledi iki ihtimal var kanama alanı olabilir değilse eğer ikinci bir kese var ikinci bebektir dedi. İnşallah herşey yolunda gider 🥺 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🙏 seninde değerin baya yüksek çıkmış varmı çevrenizde ikizleri olan 🙈

Hatta benimde adet olmam gereken gün 1100 gibi bişey cikti. Şuan 5+3 haftalık dün ultrasonda kese vardı bebek daha görünmedi ama doktor ikinci bir kese oluşumuna benzeyen birşey daha olduğunu söyledi iki ihtimal var kanama alanı olabilir değilse eğer ikinci bir kese var ikinci bebektir dedi. İnşallah herşey yolunda gider 🥺 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🙏 seninde değerin baya yüksek çıkmış varmı çevrenizde ikizleri olan 🙈
Yaaa bende merak ediyorum burda yorumları okudukça çok mu yüksek kötü birşey mi diye düşünmekten korkmuştum açıkçası yorumun beni sevindirdi canım sağol ❤️ Çevrem ikiz bebek yok teyzemin olacakmış onlarda tutunamamış babaannemin ded aynı şekilde hayırlısı olsun 😊🥰 5 haftalıkken peki beta değerin kaç çıktı canım

Back
X