Beta hcg normal mi?

bebitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
40
6
36
29
Kızlar merhaba
Beta hcg bende 146,45 çıktı test sonucunda 3 veya 4.Hafta falan görünüyordu ertesi gün doktora gittim daha 20 günlük olduğunu ve kesemin henüz oluşmadığını söyledi beta hcg değerimin iyi veya kötü olduğuyla ilgili bisey söylemedi iki gün sonra tekrar ultrasona giricem bilginiz varsa paylaşır misiniz benimle de?

Canım merhaba şuanlık beta değerin çok normal 2 günde bir kan takibi yaparak 2 kat yükselmiş olması gerekir ve adetin kaç gün geçti?

Canım adetin geçti mi betan normal gibi adetine göre

Canım beta 2000 3000 civarına gelmeden kese görünmüyor. Sen 2 günde bir takip et en az %60 artması lazım değerinin. Değerin yeterince yükselince gidersin ultrason için. İnşallah hayırlısı olur

Arkadaşlar 6 gün gecikmem var bugün doktora gittim kan verdim 1.20 çıktı negatif
Doktor ultrason resmi verdi rahimde iki tane artı işareti var ve bir yazıyor resim yükleyemiyorum . İlk defa bu kadar geciktim

Arkadaşlar 6 gün gecikmem var bugün doktora gittim kan verdim 1.20 çıktı negatif
Doktor ultrason resmi verdi rahimde iki tane artı işareti var ve bir yazıyor resim yükleyemiyorum . İlk defa bu kadar geciktim
Takvime göre değilde yumurtlamaya göre adet olunuyor ayın 14 ünde yumurtladınız sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani siz 28 29 unda tam günün de olmuşsunuz aslında

Takvime göre değilde yumurtlamaya göre adet olunuyor ayın 14 ünde yumurtladınız sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani siz 28 29 unda tam günün de olmuşsunuz aslında
En son 28 Ekim'de adet oldum 6 gün sürüyor bazen 28 bazen 30 günde bir olurum ama 30 dan öte geçmem hiç beklenen adet günüm 24 kasimdi ama olmadım mide bulantısı yaşıyorum ve 10 gün önce akıntıyla beraber kan geldi

Geç yumurtlamanız olmuş 14 ünde dolayısıyla 14 gün sonra adet olmuşsunuz bazen böyle kayıyor

Son adetim 19 martti keseyi 29 nisanda gorduk..kese icin hic acele etmeyin derim 2 gunde bi yaklasik 2 katina cikmasi bekleniyor bence sizin haftaya persembe falan kese gorunur ondan bi sonraki haftada kalp atisi duyulur siz simdi sadece 2 gun sonra bidaha beta hcg baktirin veeeee tadini cikarin iskence haline getirip olcak mi olmayacak mi diye bakinmayin en guzel gunler gercekten tadına varınnnn

Bir hafta 10 gün sonra beta yeterlı artıs gösterir ve ultrasonda keseyi görebılırsınız . İlk gunler dusuk olıyor 2 günde 1 2 katı artması gerek saglıklı gebelık denılebılmesi için . Ultrasonda yine goruncegumı sanmıyorum enaz 1 hafta bekleyip girin

Merhaba benim değerim 295
Merhaba benim değerim 295 çıktı tekrar bakıp emin olalım dedi doktor. Bugün adet günümdü evde yaptığım testte de pozitif gördüm sizce bu değer iyi mi

Merhaba benim değerim 295

Merhaba benim değerim 295 çıktı tekrar bakıp emin olalım dedi doktor. Bugün adet günümdü evde yaptığım testte de pozitif gördüm sizce bu değer iyi mi
Merhaba benim değerim 145di bi hafta sonra dün doktora gittim çok şükür keseyi gördüm bir sorun yok sizin de öyledir diye düşünüyorum

Canım beta 2000 3000 civarına gelmeden kese görünmüyor. Sen 2 günde bir takip et en az %60 artması lazım değerinin. Değerin yeterince yükselince gidersin ultrason için. İnşallah hayırlısı olur
Hamilelikle kasık agrısı yanma gibi fln belirtiler olur mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…