C cagla58 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Şubat 2026 Mesajlar 9 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 22 11 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyaseyit #21 Asyaseyit .!.: Ilk basta erken test olmus muhtemelen yerlesme olmadan o yuzden azmis..5 subat icin 3183 iyi deger muhtemelen kese görünüyordur doktora gitmelisiniz.. bide son regl tarihiyle hesaplamaniz lazim yani yaklasik 5 6 haftaliktir Genişletmek için tıkla... Evet kese gözüktü teşekkür ederimmmm
Asyaseyit .!.: Ilk basta erken test olmus muhtemelen yerlesme olmadan o yuzden azmis..5 subat icin 3183 iyi deger muhtemelen kese görünüyordur doktora gitmelisiniz.. bide son regl tarihiyle hesaplamaniz lazim yani yaklasik 5 6 haftaliktir Genişletmek için tıkla... Evet kese gözüktü teşekkür ederimmmm
A Asyaseyit Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2.685 Emoji Skoru 5.773 Puanlar 158 11 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyaseyit #22 cagla58 .!.: Evet kese gözüktü teşekkür ederimmmm Genişletmek için tıkla... Cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
cagla58 .!.: Evet kese gözüktü teşekkür ederimmmm Genişletmek için tıkla... Cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
C cagla58 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Şubat 2026 Mesajlar 9 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 22 12 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyaseyit #23 Asyaseyit .!.: Cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsinnn
Asyaseyit .!.: Cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsinnn